QWIC goes viral

QWIC - overal te zien èn te horen!

Ben jij ons al tegengekomen? QWIC neemt een deel van het Nederlandse en Vlaamse medialandschap over!

“Kwaliteit, innovatie en het mooiste design” – De e-bikes van QWIC zijn perfect voor het woon-en werkverkeer! Daarom wil QWIC alle Urban Commuters van Nederland en Vlaanderen bereiken!

Nederland

Heb jij QWIC in Nederland al kunnen spotten? Van snelwegmasten, trein – en  tankstations tot bushaltes, QWIC hangt uit in heel Nederland! Maar spits ook zeker je oren, want je zou zomaar onze aller eerste radiospot op NPO Radio 2 kunnen tegenkomen!

Vlaanderen

Ook Vlaanderen mag er dit jaar aan geloven; want hier doelt QWIC op de online – en tijdschriftenwereld.  Zo verschijnt QWIC in de tijdschriften Knack, Trends en Nest!

Heb je QWIC gespot? Deel dit met ons via Facebook of plaats een instagrambericht met hashtag #spottedqwic.

Snelwegmasten

Drie maanden lang steekt QWIC hoog uit boven de Nederlandse snelwegen. Dit op de analoge en digitale snelwegmasten van Interbest. Zo reist QWIC heel Nederland samen met jou door!

Tankstation QWIC Campagne 2019

Tankstation abri's

Verspreid door heel Nederland hangen abri’s en digitale schermen uit bij tankstations. Deze kun je echt niet missen!
Waarom tankstations? Omdat we automobilisten willen inspireren. Onze e-bikes zijn het perfecte alternatief voor de auto. Zeker wanneer je weet dat de helft van alle autoritten korter is dan 7 kilometer en ruim 80% zelfs onder de 20 kilometer! Dit is de ideale afstand voor de elektrische fiets!

NS spead mediacampagne QWIC 2019

NS Stations

Ook gebruikers van het openbaar vervoer, OV-reizigers genoemd, kunnen er niet meer omheen. QWIC steekt hier de mensen een hart onder de riem, want het vele wachten, overvolle perrons of het rechtstaan in de trein moet je maar kunnen verdragen. Het inspireren om voortaan met de e-bike te reizen, is namelijk een heel welkome en hulpzame oplossing!

Abri bushokje QWIC 2019

Abri's in de stad

Om het plaatje compleet te maken staat QWIC ook in de stad, en waar kan dat beter dan in de bushokjes waar reizigers vaak voor hun plek in de tram of bus moeten vechten? Met een subtiel uithangbord, suggereren we hier dat reizen met de e-bike de beste en meest prettige oplossing is.