QWIC goes viral

Overal te zien!

Ben jij ons al tegengekomen? QWIC neemt een deel van het medialandschap over!

Met een nieuw & waanzinnig campagnebeeld is QWIC de komende maanden zichtbaar in het Nederlandse en Belgische medialandschap. Met de boodschap ‘High performance e-bikes – Join the new mobility era’, laten wij zien dat onze innovatieve e-bikes hét alternatief zijn voor de auto en het OV, ideaal voor woon- en werkverkeer! 

Nederland

Heb jij QWIC in Nederland al gespot? De nieuwe mediacampagne van QWIC is zichtbaar op groot formaat langs de drukste wegen van Nederland! Naast de outdoorinzet start er ook een grote online- en printcampagne in de bekendste dagbladen van Nederland.

Vlaanderen

Met een grote mediacampagne online en in print zal QWIC ook steeds bekender worden in Vlaanderen. Zo start QWIC een samenwerking met de tijdschriften Knack en Trends.

 

Outdoor ad QWIC 2021_2

Snelwegmasten

5 maanden lang steekt QWIC hoog boven de Nederlandse snelwegen uit. Zowel op de analoge en digitale snelwegmasten van Ocean.

Mobile

Interactieve ads en toffe social stories op de smartphone.

QWIC poster 2021

Dealers

Verspreid door heel Nederland en Vlaanderen zie je de QWIC mediacampagne. Alle dealers in Nederland en Vlaanderen ontvangen de nieuwe QWIC posters. Met ruim 600 dealers zal je ons dus vaak zien in het startbeeld of in de winkel!

Nu.nl ad QWIC 2021

Online

Dynamische banners en impactvolle homepage take-overs op de bekendste sites van Nederland en België.

QWIC campagne social 2021

Social media

Ook op de socials is de QWIC campagne te zien, naast de advertentie promoten wij ook de brand video!

Krantenadvertentie QWIC 2021

Dagbladen

Krantenadvertenties met een duidelijke boodschap in het AD, de Volkskrant en het Financieel Dagblad.