2021 Awards

Premium Q MN8 Belt, Asphalt Black, Female

Premium Q series Q MN8 Belt

AD Fietstest 2021

De QWIC Premium Q MN8 Belt is tijdens de Elektrische Fietstest 2021 van het Algemeen Dagblad, in samenwerking met fietstest.nl, gekozen tot testwinnaar ‘Beste Koop’ in de categorie Elektrische Stadsfietsen. TestKees (Kees Bakker) - onafhankelijke deskundige van de Fietsersbond - zegt over de Premium Q MN8 Belt: "De Brose-motor is lekker stil. De accu is makkelijk uitneembaar. Op veel elektrische fietsen vind je tegenwoordig een tandriem. Een goede keus. Want een tandriem gaat langer mee dan een ketting, hij blijft schoon en hij hoeft niet gesmeerd hoeft te worden. En een ketting moet je af en toe spannen vanwege de slijtage. Een riem heeft daar geen last van. Een riem hoeft ook niet weggestopt te worden in een kwetsbare kettingkast."
Bekijk award

Adventure series Atlas Derailleur

ElektroRad Test 2021

In de Duitse E-bike Test 2021 van ElektroRad is de Atlas uitgeroepen tot Kooptip van 2021. Het oordeel van ElektroRad: “De QWIC Atlas is een compleet nieuwe ontwikkeling voor dit seizoen en bevat een aantal innovaties, waarvan de oorsprong onder andere ligt in het intensieve, dagelijkse fietsen van de QWIC makers zelf. De Atlas heeft in de kern, het typisch Nederlandse fietsgevoel. Maar het gaat veel verder dan dat. Want met de fiets kun je ook topografieën ervaren die niet op de Nederlandse kaart te vinden zijn. Bagagehouder, motor, accucapaciteit, banden en remmen maken de Atlas tot een comfortabele trekkingfiets die duidelijk de neiging heeft om er op uit te gaan. En dat kan ook voorbij de dijk en de Waddenzee in de bergen. QWIC combineert dit alles met een vooruitstrevend en opgeruimd uiterlijk dat de fiets tot een echte blikvanger maakt.”
Bekijk award

Adventure series Atlas Derailleur

ElektroBike Award 2021

De QWIC Atlas kreeg in de Duitse ElektroBike test de mooie beoordeling ‘Zeer goed’. Met name de krachtige motor, het bereik van de e-bike, het veilige rijgevoel en de wendbaarheid van de Atlas werden hoog gewaardeerd. Conclusie van de jury van ElektroBike Award 2021: “Krachtige motor, comfortabele uitrusting en aangename rijeigenschappen: Met de Atlas heeft QWIC een geweldige touring e-bike op de markt gebracht.”
Bekijk award
Premium Q MN8 Belt, Asphalt Black, Female

Premium Q series Q MN8 Belt

Focus Award 2021

Het Duitse Focus Magazin heeft de Premium Q MN8 Belt beoordeeld met een 'Sehr Gut'. Het testpanel prijst de krachtige Brose-motor met volgens hen een "briljante acceleratie". De Premium Q MN8 Belt rijdt met gemak weg van de concurrentie door deze krachtige motor. Ook het grote bereik dankzij de 750 Wh accu wordt geprezen.
Bekijk award
Premium Q MN8 Belt, Asphalt Black, Female

Premium Q series Q MN8 Belt

ElektroRad Test 2021

De Premium Q MN8 Belt is door ElektroRad in de E-bike Test 2021 beoordeeld met het keurmerk “Sehr Gut”. Met een beoordeling van 9.3 is de QWIC Premium Q MN8 Belt de hoogst beoordeelde e-bike in de categorie Stadsfietsen. Conclusie ElektroRad e-bike test 2021: “Hoogstaand, stijlvol, elitair… maar ook buitengewoon krachtig en bruikbaar van stad tot toertocht – de QWIC Premium Q fascineert en inspireert tegelijkertijd. Een sterke zet, absoluut een aanrader”.
Bekijk award