Nieuwsbrief inschrijving
Nieuwsbrief inschrijving:

IJsselstein – Demodag

29/05/2018 10:00

Test de gehele collectie QWIC elektrische fietsen uit tijdens deze opstapdag. Samen met de plaatselijke dealer zal er veel aandacht besteed worden aan de verschillende aandrijvingen, versnellingen en manieren van ondersteuning. Er is personeel aanwezig om antwoord te geven op al uw vragen. Kom langs en laat u overtuigen van de QWIC elektrische fietsen.

De vele prijzen, goede consumentenreviews en feedback van de afgelopen jaren hebben ons uitgedaagd om onze elektrische fietsen wederom naar een hoger niveau te tillen.  Met de vernieuwde accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en het stijlvolle uiterlijk wordt de automobilist te kunnen verleiden vaker de fiets te pakken.

Tijdens deze Dealer Demodag staat de dealer samen met verschillende modellen e-bikes klaar om al uw vragen te beantwoorden. QWIC stelt tijdens deze opstapdag demomodellen beschikbaar om uit te proberen in uw eigen omgeving. Wil jij weten welk model voor jou geschikt is? Kom dan naar de dealer en probeer de verschillende QWIC modellen uit.

U bent van harte welkom op het volgende adres:

29 mei – 2 juni
Fietsspecialist Panoven
Boerhaaveweg 35
IIsselstein