Nieuwsbrief inschrijving
Nieuwsbrief inschrijving:

Alle informatie over de verschillende QWIC versnellingen die gebruikt worden op onze fietsen vindt je hier.

Derailleur

Dankzij de 9 Shimano Acera derailleurversnellingen wordt er genoeg keuze geboden om ook met ondersteuning sportief te fietsen. De e-bike fietst zeer licht, ook zonder ondersteuning. Met de ULF+ motor in het voorwiel is het de perfecte tegenhanger van de derailleur aansturing op het achterwiel. Hierdoor heeft de QWIC elektrische fiets metĀ optimale grip en ideale rijeigenschappen. Dankzij het Silent Drive systeem fietsen de elektrische fietsen van QWIC fluisterstil.

De fietsen met een derailleurversnelling zijn: P-RD9.2, D9.1, T-RD7, P-RD9, P-RD9s

Nuvinci versnellingsnaaf

Dankzij de NuVinci N360 transmissie heeft de N360.1 elektrische fietseen geruisloos, comfortabel en onvergelijkbaar rijgevoel. Met 360% schakelbereik kan je traploos schakelen; de ideale aandrijving voor mensen die zoeken naar een soepeler, eenvoudiger en plezieriger rijgedrag passend bij de krachtige elektrische ondersteuning van de e-bike.

N330.1

Nuvinci 360 naafversnellingen

Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf

Als je de elektrische fiets alleen in de stad wilt gebruiken of korte recreatieve tochten wilt maken dan zijn 7 versnellingen goed genoeg om comfortabel te rijden.

Bij de QWIC e-bikes zitten de versnellingen verwerkt in de naaf van het achterwiel, dit systeem is afgesloten zodat de elektrische fiets minder onderhoud nodig heeft. Sneeuw, regen of hagel? Geen enkel probleem met de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf, dit systeem is goed beschermd zodat jij nooit stil komt te staan. Zelfs als je stil staat dan kan je een andere versnelling kiezen.