Nieuwsbrief inschrijving
Nieuwsbrief inschrijving:

Elk jaar worden in Nederland, België en Duitsland verschillende fietstesten uitgevoerd door testpanels van onder andere de ANWB, Telegraaf, Consumentenbond, Algemeen Dagblad, Elektrischefietsen.com, Fietsersbond, Plusmagazine en Fietsactief. In de afgelopen jaren zijn de QWIC elektrische fietsen meermalen gekozen tot Beste elektrische fiets van het jaar. Bekijk hieronder het overzicht van de awards en lees de lovende kritiek van de onafhankelijke juryleden.

 

Extra Energy: “A classic, top-class pedelec"

Berlijn 15 april 2018 – Tijdens de Pedelec Awards op de VELOBerlin is de QWIC Premium MN8 gekozen door Extra Energy als beste elektrische fiets in de categorie ‘Classic’. Extra Energy is de Duitse equivalent van de ANWB. Extra Energy behartigt de belangen van consumenten op het gebied van recreatie, toerisme, verkeer en vervoer. In totaal werden 136 e-bikes getest.

Juryrapport: “A classic, top-class pedelec: the QWIC Premium MN8 combines an upright riding position and low step-through with pleasantly smooth assistance, agile handling and a fantastic motor.”

Premium MN8_QWIC

Telegraaf: "Fantastische e-bike"

De Telegraaf heeft haar jaarlijkse test voor elektrische fietsen uitgevoerd. Binnen deze test werden de elektrische fietsen onderverdeeld in segment per aanschafprijs. De QWIC Premium N7.1 is voor het tweede jaar op rij gekozen tot Beste elektrische fiets in de categorie tot € 2.250,-. De e-bike viel op dankzij de krachtige motorondersteuning, het fraaie design en de fijne wegligging. Voor het tweede jaar op rij als winnaar van de grote Telegraaf e-bike test! Lees meer.

Bekijk de QWIC Premium N7.1

ANWB: "Beste elektrische fiets voor in de stad"

De combinatie van comfort, 7 naafversnellingen, een zeer krachtige motor en fluisterstille aansturing maken de QWIC Premium N7.1 tot een zeer comfortabele e-bike voor woon-werkverkeer. De QWIC Premium N7.1 is meerdere jaren achter elkaar gekozen tot ‘Beste elektrische fiets met voorwielmotor’. Conclusie Testpanel: “Deze fiets is zeer goed afgewerkt, heeft een prima actieradius, sterke ondersteuning, een extra stevig ringslot, prettige rijeigenschappen, geïntegreerde verlichting en zelfs een handige gadget: een usb-aansluiting in het display.”

– ANWB Kampioen Mei 2017

AD: "QWIC heeft de beste Compacte elektrische fiets"

De QWIC Compact FN7 is door het AD verkozen tot beste E-vouwfiets. Het fraai, uitgebreid en goed afleesbaar display zit links op het stuur bevestigd. Display is niet afneembaar en bevat 8 ondersteuningsstanden. De elektrische vouwfiets is voorzien van een QWIC 35 Nm voorwielmotor met rotatiesensor. De ondersteuning is zeer vloeiend en onder alle omstandigheden goed. De e-bike voelt veilig en stevig aan en kent een zeer fijne zithouding. De QWIC kenmerkt zich dankzij een zeer stijf frame en het beste rijcomfort uit de test.

– Testpanel AD

Plusmagazine: "Beste elektrische fiets met middenmotor"

Het maandblad PlusMagazine koos de QWIC T-MN7.2 HS11  als beste elektrische fiets met middenmotor van 2016. Het maandblad nam dit jaar 11 fietsen onder de loep en de e-bike van QWIC kwam als beste uit de test. De QWIC e-bike met middenmotor viel vooral op door de mooie afwerking, uitstekende stille ondersteuning en het comfortabele rijgedrag: ‘een topfiets voor een scherpe prijs. Een terechte Plusmagazine testwinnaar! Lees meer

Bekijk de QWIC T.MN7.2 HS11

Testpanel Elektrischefietsen.com: "Beste e-bike met voorwielmotor"

Het onafhankelijke online platform elektrischefietsen.com organiseert elk jaar tal van opstapdagen door het hele land. Tevens worden alle elektrische fietsen van verschillende merken uitgebreid getest door consumentenpanels. In de categorie € 1.500,- tot € 1.999,- is de QWIC N7.1 als beste elektrische fiets gekozen! De krachtige voormotor, het eenvoudige display en de goede prijs-kwaliteit verhouding waren de grootste pluspunten.

QWIC N7.1

Telegraaf - 2016

De Telegraaf is in samenwerking met de consumentenbond op zoek gegaan naar de beste elektrische fiets met voorwielmotor. De QWIC N7.1 kwam duidelijk als winnaar uit de test van de Telegraaf. De N7.1 is mede dankzij de krachtige voormotor en het moderne design gekozen als Beste elektrische fiets met voormotor in de prijsklasse tot € 1.999,-.

QWIC N7.1

Elektrischefietsen.com - 2016

Het onafhankelijke online platform elektrischefietsen.com organiseert elk jaar tal van opstapdagen door het hele land. Tevens worden alle elektrische fietsen van verschillende merken uitgebreid getest door consumentenpanels. In de categorie € 2.000,- tot € 2.500,- is de QWIC T-MN7.2 HS11 als beste elektrische fiets gekozen! De Bafang middenmotor kent een heerlijke, comfortabele ondersteuning. Verder oogt de fiets goed en is hij ideaal voor recreatief gebruik.

QWIC T-MN7.2 HS11

ElektroRad - 2016

Het Duitse vakblad ElektroRad heeft in haar jaarlijkse e-bike tests de QWIC P-MN360 zeer hoog gewaardeerd. Met een 8/10 score werd de E-bike uit de Performance Series zeer goed beoordeeld. Met name de MPF middenmotor met liefst 60 Nm en de luxe afmontage van de elektrische fiets konden de jury bekoren.

QWIC P-MN360

ANWB - 2016

De ANWB heeft verschillende elektrische vouwfietsen getest. De QWIC C-FN7 kwam hierin als beste uit de test op verschillende onderdelen. Met name de krachtige ondersteuning en het moderne uiterlijk oogt veel lof van de jury. Het testpanel bestond uit consumenten en ervaren fietsers.

QWIC C-FN7

Elektrischefietsen.com - 2015

Onafhankelijk online platform elektrischefietsen.com heeft de P-MN360 elektrische fiets gekozen tot Beste elektrische fiets in de categorie tot € 3.000,-. De traploze Nuvinci versnellingsnaaf zorgt samen met de krachtige MPF middenmotor voor een heerlijke, comfortabele ondersteuning.

QWIC P-MN360

Red Dot Design Award 2014

De QWIC A2.1 e-bike heeft de prestigieuze Red Dot Award 2014 gewonnen. De stoere elektrische fiets kreeg de hoogste waardering toebedeeld in de categorie Outdoor, Leisure & Sports. De 40-koppige jury was onder de indruk van de innovatieve kracht van het ontwerp en beloonde dit met de internationaal erkende designprijs: Red Dot Product Design 2014. Lees meer

QWIC A2.1