Nieuwsbrief inschrijving
Nieuwsbrief inschrijving:

QWIC N7.1 als winnaar uit de test van de Telegraaf.

telegraaf winnaar

De Telegraaf is in samenwerking met de consumentenbond op zoek gegaan naar de beste elektrische fiets met voorwielmotor. De QWIC N7.1 kwam duidelijk als winnaar uit de test van de Telegraaf. De N7.1 is al meerdere keren prijswinnaar geweest van verschillende testen, waaronder de test van elektrischefietsen.com in de categorie tot €2.000! Voor deze fiets krijg je dus echt waar voor je geld!

 De elektrische fietsen werden getest op verschillende punten. Zoals de rijeigenschappen, die het zwaarst meetelden in de eindbeoordeling. Maar ook het comfort, de bediening en de afwerking werden beoordeeld. Na het testen van de fietsen op al deze punten, kreeg de QWIC N7.1 uiteindelijk het hoogste cijfer, waarmee QWIC de concurrentie achter zich liet. Met name de krachtige, directe ondersteuning, de moderne uitstraling en bruine lederen details vielen goed in de smaak. Het testpanel was unaniem enthousiast over zowel de rijprestaties, het moderne uiterlijk alsmede de bouwkwaliteit van de elektrische fiets. de terechte winnaar telegraaf elektrische fietstest!

Maak een proefrit Nog niet overtuigd? Ga langs bij één van de 350 QWIC dealers in Nederland en België en maak een proefrit. Kijk op waar te koop voor alle verkooppunten.