Persberichten

Tijdelijke actie: 5 jaar garantie op QWIC e-bikes

Het Nederlandse e-bike merk QWIC geeft tijdelijk 5 jaar garantie op het grootste deel van de QWIC-collectie. Hiermee ben je verzekerd van jarenlang rijplezier op de sportieve en comfortabele e-bikes van QWIC. Wees er snel bij want deze actie loopt van dinsdag 15 maart 2022 tot en met donderdag 30 juni 2022.

5 jaar garantie
QWIC maakt innovatieve e-bikes met een hoog staaltje vakmanschap en hoogwaardige componenten. QWIC heeft vertrouwen in de kwaliteit van de e-bikes en laat dat zien met het bieden van 5 jaar garantie op alle fietsen uit de 2022 brochure. Hoe het werkt? Heel simpel. Koop een van de actiemodellen in de actieperiode, meld de fiets vervolgens aan via de actiepagina van QWIC en ontvang binnen enkele dagen jouw 5 jaar garantiecertificaat.  

Deelnemende e-bikes
Deelnemende modellen aan de 5 jaar garantie-actie zijn e-bikes uit de sportieve Performance serie, waaronder de razendsnelle speed pedelecs en de comfortabele Premium serie. Je bekijkt alle deelnemende modellen op de actiepagina van QWIC.

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de German Design Award 2022.

www.qwic.nl