Nieuws

Robert Bronwasser met QWIC op de Dutch Design Week

Robert Bronwasser met een limited edition QWIC ebike voor de Dutch Design Awards

Deze week staat in het teken van de Dutch Design Week, het grootste design evenement van Noord-Europa. Meer dan 2.500 ontwerpers tonen hun nieuwste en meest innovatieve ontwerpen; Van lampen van de schimmeldraden van een paddenstoel tot meubels gestoffeerd met fruitleer, stuk voor stuk bijzondere ontwerpen.

Eén van deze 2.500 ontwerpers is Robert Bronwasser. Hij viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als industrieel ontwerper, waarbij hij zijn meest iconische en nieuwe ontwerpen exposeert. Zijn ontwerpen bestaan uit bruikbare producten met een heldere signatuur, gebaseerd op een duidelijke visie. Onder deze producten valt ook de QWIC jubileum fiets.

De ‘QWIC by Robert Bronwasser’ is een speciale editie ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van QWIC. Deze designer-editie is uitgevoerd in een mat lichtgrijze kleur met opvallende oranje details, een eigenwijs groen bagagerek en een speciale lederen afwerking.

Robert Bronwasser is sinds 2010 betrokken bij het design en de uitstraling van de onderscheidende elektrische fietsen van de Nederlandse e-bike fabrikant QWIC. De Dutch Design Week kun je nog tot en met zondag 29 oktober bezoeken.