E-bike liefde vanaf de eerste proefrit
Vorige artikel

QWIC opent showroom in Amstelveen

QWIC opent de deuren van haar gloednieuwe showroom in Amstelveen. In de showroom kunnen bezoekers de gehele e-bike collectie bekijken en een proefrit maken op de diverse modellen. Daarnaast staat ons team van e-bike specialisten klaar voor deskundig advies.

QWIC opent de showroom van circa 750 m2 om haar dealers te ondersteunen. “Voor onze QWIC-dealers is het op dit moment soms lastig om klanten te ontvangen in de winkel. Daarom bieden wij deze mogelijkheid in onze showroom, waar de gehele collectie aanwezig is.”, aldus Dirk-Jan Hilboesen, Head of Marketing & Sales bij QWIC.

 

QWIC Showroom

De showroom is gelegen aan de Ouderkerkerlaan 150 in Amstelveen en is geopend op doordeweekse dagen van 09.00 tot 17.00 uur (m.u.v. feestdagen). Bezoekers zijn hier welkom, ook zonder afspraak. Parkeren is gratis. Op locatie zijn diverse maatregelen getroffen om het bezoek zowel voor de bezoeker als de medewerkers veilig te laten verlopen. Zo wordt 1,5 meter afstand gehouden, zijn groepen niet toegestaan en mogen maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd binnen.

 

Ook tijdens de Nederlandse nationale feestdagen, 27 april 2020 (Koningsdag) en 5 mei 2020 (Bevrijdingsdag), is de nieuwe showroom van QWIC open van 10:00 tot 14:00 uur.

 

Gratis vakkundig advies op afstand en thuisbezorgservice

Zij die liever online oriënteren en op een afstand advies krijgen, helpt QWIC via de website en per telefoon. Zij krijgen gratis persoonlijk en vakkundig advies van een expert om zo de e-bike te kiezen die het beste bij hen past. De e-bike kan vervolgens gemakkelijk online besteld worden en samen met het landelijke netwerk van lokale dealers, ontzorgt QWIC de klant met een gratis rijklaarmaak- en thuisbezorgservice.

 

Bekijk de thuisbezorgservice

Volgende artikel
Premium Q wint meerdere design awards
Design e-bike Premium Q scoort meerdere design awards