Nieuws

QWIC is Top 250 Groeibedrijf èn FD Gazelle 2021

De Top 250 Groeibedrijven en de FD Gazellen 2021 zijn bekend gemaakt. Met trots meldt QWIC bekroond te zijn tot zowel Top 250 Groeibedrijf als FD Gazelle 2021. Beide prijzen worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

FD Gazellen 2021
Het Financieele Dagblad bekroont QWIC voor de tweede keer met een FD Gazellen Award. De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. QWIC is één van de snelst groeiende bedrijven in de regio West en categorie groot. Criteria zijn onder meer de omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Op 25 november vindt de officiële prijsuitreiking plaats.

De Top 250 Groeibedrijven
Ook is QWIC opgenomen in de Top 250 Groeibedrijven 2021. De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en wordt, in samenwerking met nlgroeit, opgesteld. De lijst is een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

De 250 groeibedrijven zijn een belangrijke groei- en vernieuwingsmotor voor onze economie. Gezamenlijk zijn de bedrijven verantwoordelijk voor het creëren van +30.000 banen.

Gezonde groei
Niet alleen qua omzet, maar ook het team van QWIC is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Sinds januari dit jaar is QWIC gegroeid met 38 nieuwe krachten. Het team bestaat inmiddels uit zo’n 140 medewerkers. De werknemersgroei zet ook in 2022 door, zo laat de vacaturepagina van QWIC zien. Er zijn vacatures beschikbaar in Software Engineering, IT, Finance, R&D, Operations, S&OP, HR en Sales & Marketing.