Nieuws

Mediacampagne zomer 2019

QWIC reclamemast naast A1

QWIC kom je binnenkort overal tegen

QWIC goes VIRAL! Van snelwegmasten, trein – en tankstations, bushaltes, ludieke guerrilla-acties, tientallen online uitingen tot een heuse radiospot – QWIC laat luid en duidelijk van zich horen! Vanaf 15 juli 2019 neemt QWIC 2 maanden lang een groot deel van het Nederlandse medialandschap over.

Nederland – Net zoals in de eerste maanden van 2019 zal QWIC opnieuw te zien zijn op diverse buitenreclamevlakken, verspreid over heel Nederland. Daarnaast zal het merk ook online en op sociale kanalen ter uiting komen. Ook tijdens de Tour de France radio-uitzendingen op NPO Radio 1 is de nieuwe QWIC radiospot te horen, aangevuld met spots op NPO Radio 2 .

De landelijke mediacampagne doet dienst aan het vergroten van de naamsbekendheid van QWIC. De afgelopen jaren heeft QWIC zich met name gefocust op het uitbreiden van het dealernetwerk. Nu een gedegen netwerk is opgebouwd en het aantal actieve dealers in stijgende lijn in Nederland en België blijft groeien, is het tijd de consument rechtstreeks te benaderen.

Contact voor redactie

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onderstaande persoon. De digitale versie van dit persbericht en beeldmateriaal vindt u op qwic.nl/pers.

Jelmer Lavèn
Marketing QWIC
+31 (0) 20 630 6540
jlaven@qwic.nl
www.qwic.nl