Nieuws

Zilveren beloning voor QWIC tijdens FD Gazellen 2019

De FD Gazellen Awards zijn dé prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. QWIC is de trotse winnaar van de Zilveren FD Gazelle 2019 in de categorie ‘groot’. Hiermee is QWIC het tweede snelst groeiende bedrijf van regio West.


Omzetgroei, winstgevendheid en werknemersgroei

Op 14 november 2019 vond voor de zestiende keer op rij de uitreiking plaats van de FD Gazellen Awards, ditmaal in het Philharmonie theater in Haarlem. De FD Gazellen zijn verdeeld over vier regio’s (Noord, Oost, Zuid en West) en drie bedrijfscategorieën (klein, middelgroot en groot). De drie allersnelste groeiers ontvangen een Bronzen, Zilveren of Gouden Gazelle.

Van ongeveer 50 geselecteerde grote groeibedrijven in het westen van Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland), bezet QWIC de tweede plek als snelst groeiende organisatie op het gebied van omzetgroei, winstgevendheid en werknemersgroei. Naast QWIC staan ook recruitmentbureau YER (goud) en IT-staffing specialist Vibe Group (brons) dit jaar op het podium.


Landelijke FD Gazellen Awards

Dankzij de Zilveren Gazelle in de categorie ‘groot’ is QWIC nu ook kanshebber tijdens de landelijke FD Gazellen Finale op donderdag 21 november 2019. Tijdens de finale zet men de 100 snelstgroeiende FD Gazellen van 2019 nog één keer in de spotlight. Tijdens deze bijeenkomst wordt de volledige FD Gazellen Top 100 bekendgemaakt én wordt de Oryx uitgereikt. De Oryx is de juryprijs voor het bedrijf met de meest indrukwekkende groeiprestatie.

 

(Beeld: De winnaars van de Bronzen, Zilveren en Gouden Gazelle in de categorie groot. Foto: Sander Nieuwenhuys)