Nieuws

QWIC fiets wint AD Fietstest 2020

Vrouw fiets op Premium i MN7+Belt

De Premium i MN7+Belt uit de Premium i Serie van QWIC is tijdens de jaarlijkse fietstest van het Algemeen Dagblad, in samenwerking met Fietstest.nl, verkozen tot ‘Beste Koop’ in de categorie ‘Elektrische stadsfietsen €2.500+’. Hiermee troeft QWIC waardige concurrenten af zoals; Sparta, Koga, Batavus en Gazelle.

De fietstest is onafhankelijk uitgevoerd door het AD onder leiding van Powered by Data, waarbij een testpanel van 115 consumenten fietsen in diverse categorieën heeft getest. Fietsen worden door het panel beoordeeld op rijeigenschappen, comfort, de motor, het scherm en de prijs-kwaliteitverhouding. Op 26 juni is de volledige uitslag te lezen in het Algemeen Dagblad en op Fietstest.nl.

Testwinnaar Premium i fiets

QWIC Premium i Serie
De Premium i Serie is de nieuwste serie in de QWIC collectie en valt op vanwege de luxe uitstraling en de volledig in het frame geïntegreerde accu. De Premium i MN7+Belt is uitgevoerd met een Bafang middenmotor met zowel rotatie- als krachtsensor. De e-bike heeft een 7-speed naafversnelling met schakelsensor, hydraulische schijfremmen, riemaandrijving en een full color LCD display.

Taco Anema, CEO en oprichter QWIC, is blij met de beoordeling van de AD Fietstest 2020: “Onze Premium i Serie hebben wij begin 2020 geïntroduceerd en we zijn ontzettend trots op dit resultaat. De Premium i is bij uitstek een e-bike voor de fietser met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. De beoordeling ‘Beste Koop’ uit de AD Fietstest onderstreept de aandacht en kwaliteit waarmee wij onze elektrische fietsen produceren”.

 

Kijk op Fietstest.nl voor het volledige testresultaat.