Nieuws

Blogpost: Manners.nl | Deze elektrische fiets van QWIC is akelig perfect

QWIC Performance RD10

QWIC Performance e-bike biedt ook ondersteuning bij hogere snelheden

De perfecte e-bike bestaat niet en die zal waarschijnlijk ook nog ontwikkeld worden. Elke fietsliefhebber heeft immers andere wensen. Iets wat echter wel akelig dicht bij het meest ideale vervoersmiddel komt is de nieuwe elektrische fiets van QWIC.

Zoals de fabrikant het zelf al omschrijft gaat het bij de QWIC performance RD10 om een e-bike met een groot onderscheidend vermogen. Het meest bijzondere is dat de ondersteuning niet stopt bij een specifieke snelheid. Zelfs bij een snelheid van 26 km/u of hoger kan de QWIC performance RD10 voldoende ondersteuning leveren. Opvallend is dat de fiets dan niet gaat tegenwerken zoals je vaak ziet bij andere e-bikes.

Sportief, snel en mooi

De performance RD10 is uitgerust met een zeer krachtige, wrijvingsloze achtermotor die een snelheid kan leveren van maar liefst veertig kilometer per uur. Ideaal voor langere ritten. De hydraulische schijfremmen met dubbele remklauw en remonderbrekingssensor garanderen een veilige ervaring.

De e-bike voor gebruik in de stad

Het RD10 model uit de performance serie is speciaal ontworpen voor het gebruik in de stad zonder concessies te doen aan de snelheid en het comfort van de e-bike. Met een actieradius van 145 kilometer hoef je de e-bike ook niet dagelijks op te laden. Mocht je de accu wel op moeten laden, doe dat dan ‘s nachts. De accu heeft namelijk een oplaadtijd van slechts acht uur. Je stapt dan doodleuk in de ochtenduren op je e-bike met een volle accu.

Naast de RD10 heeft QWIC nog een drietal andere modellen in de performance range die stuk voor stuk uit blinken in kwaliteit, prestatie en design. De slogan is niet voor niks ‘Best we can build’.

Lees hier het originele artikel op Manners.nl