Nieuws

Blogpost: Sil | Mijn trouwe tweewieler in weer en wind!

Man met QWIC Premium MA8 op IJburg

Toen ik met mijn gezin vanuit de Oosterpark buurt naar IJburg verhuisde had ik goede argumenten nodig om mijn vrouw te kunnen overtuigen. Het eiland gevoel is daar een van, maar ook de bereikbaarheid. Het is prima te fietsen naar de stad en zeker Amsterdam Oost is maar een half uurtje fietsen.

Toen wisten we nog niet dat je altijd (harde) tegenwind hebt als je op IJburg woont. Er lijkt hier altijd minimaal windkracht 5 te staan en dan ook nog eens recht in je gezicht. Dan lijkt zo’n fietstocht eeuwig te duren en kom je nat van het zweet (en soms ook regen) aan in de kroeg, het restaurant, de schoonmoeder of bij vrienden die nog niet zijn begonnen aan het burgerlijke leven. Om niet direct de auto te hoeven pakken ben ik opzoek gegaan naar de alternatieven. Nu kan ik niet meer zonder mijn trouwe Premium MA8. De krachtige en geluidloze middenmoter, de fijne remmen, de riemaandrijving geeft je het gevoel dat je op een gewone fiets zit, maar dan zonder wind tegen. Daarbij heb je een uniek design waarbij je direct het gevoel heb dat je op een kwaliteitsfiets zit. Zeker met een kind achterop is dat een erg fijn gevoel.

Nu ben ik erg blij met mijn keuze om te verhuizen naar IJburg, maar tegelijkertijd ook erg gelukkig dat ik deze Premium MA8 heb ontdek om mijn leven nog comfortabeler te maken!