Nieuws

Blogpost: Robin I want to ride my bicycle

Medewerker staat met zijn QWIC ambassadeursfiets voor een modern gebouw

Ik zet mijn koptelefoon op, stem mijn muziek af op mijn stemming van dat moment en ga op weg naar mijn bestemming.

Jarenlang stapte ik dagelijks op mijn snorscooter op weg naar vrienden, familie, werk of een klant. Prima vond ik het; het was makkelijk en snel. Tot op het moment dat ik merkte dat ik lui werd, een bierbuikje aan het kweken was en zelfs mijn vriendin dit opmerkte… Tijd voor verandering!

Nu sinds een maand zet ik mijn koptelefoon op, stem mijn muziek af op mijn stemming (Vaak: “I want to ride my bicycle” van Queen) en stap op mijn elektrische fiets van QWIC. Op de Premium MN7 fiets ik op mijn dooie gemak overal naartoe. Met de keuze uit vijf ondersteuningsstanden bepaal ik zelf hoe bezweet ik aankom op de plaats van bestemming; vaak toch liever niet bezweet dan wel. Hierdoor pak ik ook nog eens steeds vaker de fiets, of het nou voor een rit van een kilometer naar mijn vriendin is of een rit van 15 kilometer naar een klant. Mijn elektrische fiets maakt het wel heel makkelijk. Bijkomend voordeel; vriendin ook weer blij met mijn terugkerend postuur.

Deze fiets is een ware eyecatcher op de weg door het mat zwarte frame in combinatie met de whitewall banden van Schwalbe. Zo betrapte ik laatst een voorbijganger bij het stoplicht: hij kon letterlijk zijn ogen niet van mijn knappe fiets houden. Misschien vond hij mij wel wat jong voor een elektrische fiets? Dit is ook precies wat al mijn vrienden riepen. Precies; “Riepen”. Nu zien ze mij elke dag shinen op mijn QWIC e-bike!

Ben je net als Robin ook geïnteresseerd in de Premium MN7? Klik dan hier en lees wat deze fiets nog meer te bieden heeft.