Nieuws

Blogpost: Mandy | Een feest om op te rijden

QWIC Premium MN7 - Blogpost Mandy

Ruim 6 jaar werk ik met veel plezier bij Qwic . Ik heb al op verschillende QWIC modellen mogen rijden. Momenteel fiets ik dagelijks met een Premium MN7 naar mijn werk. De afstand die ik moet overbruggen is 12 km. Hoe ik dat ervaar wil ik graag met jullie delen.

Wat een feest om op te rijden. Met een glimlach stap ik s ’morgens op de fiets om naar mijn werk te gaan. Met de wind in mijn gezicht en de stabiele ligging op de weg met deze middenmotor brengt deze fiets mij waar ik heen wil. Zo kom ik zonder al te veel inspanning, fris en fruitig aan op mijn bestemming. Het matzwarte design geeft deze fiets ook een gave look.

Voorheen nam ik nog vaak de auto bij inkopen buiten het dorp, maar ik merk dat ik steeds vaker de fiets pak. Je bent er vaak zo en je hebt geen kosten met parkeren, ideaal!

Af en toe ben ik door omstandigheden niet in de gelegenheid om de fiets te nemen en verbaas ik mijzelf dat ik dan enigszins teleurgesteld ben dat ik de fiets moet laten staan.

Wat voor mij ook belangrijk is, dat door de fiets te pakken ben ik milieubewust bezig, in beweging en zie ik veel meer van de omgeving. Wat ook een heerlijk gevoel geeft is dat ik regelmatig de file voorbij fiets.

Ben je net als Mandy ook geïnteresseerd in de Premium MN7? Klik dan hier en lees wat deze fiets nog meer te bieden heeft.