Nieuws

Blogpost: Katharina | De terugweg is altijd het lekkerst

Zo’n vijf jaar geleden ben ik van Wenen, de plaats waar ik ben opgegroeid, verhuisd naar Amsterdam. Wenen is uiteraard een geweldige stad, maar Amsterdam heeft iets wat mij vanaf het eerste moment heeft aangetrokken. Oorspronkelijk was het niet de bedoeling om hier zo lang te blijven, maar de geweldige mensen die ik hier heb leren kennen en mijn leuke baan bij QWIC heeft me doen besluiten langer te blijven.

Ik werk inmiddels zo’n anderhalf jaar bij QWIC op de marketingafdeling. Om mijn baan goed uit te kunnen voeren, is het natuurlijk een must om zelf ook op een van de QWIC fietsen te rijden. Ik fiets nu al langere tijd op de Premium MN8 en ga dagelijks op de fiets naar kantoor.

Ik woon op 10 kilometer afstand van kantoor wat de perfecte afstand is voor de elektrische fiets. Binnen een half uur ben ik van deur tot deur. Ideaal! Met name als je dit vergelijkt met het openbaar vervoer, dan ben ik maar liefst een uur onderweg. Laat staan het gebruik van de auto. Niet alleen sta je dan continue in de file, maar ook de parkeerkosten zijn ongekend. Mijn QWIC elektrische fiets biedt dus dé oplossing!

Iedere dag kom ik op de fiets naar kantoor. Soms is het heerlijk, zeker als de zon schijnt, dan is het echt genieten. De dagen dat het regent, sneeuwt of heeft gevroren kan ik echter wel vervloeken. Soms kom ik als een echte verzopen kat aan op kantoor, maar gelukkig bestaat er zoiets als regenkleding. Na een korte opfrisbeurt ben ik weer klaar om aan de slag te gaan.

De terugweg is altijd het lekkerst. Na een lange dag op kantoor, is het heerlijk om op de fiets te stappen. De frisse wind in mijn gezicht, de reuring van de stad, al met al perfect om mijn hoofd leeg te maken.

Als kers op de taart beschikt mijn fiets over een terugtraprem. In Oostenrijk heb ik altijd op een fiets met terugtraprem gefietst wat ik erg prettig vond. Gelukkig hoef ik hier met de Premium MN8c geen concessies voor te doen.

Ben je net als Katharina ook geïnteresseerd in de Premium MN8? Klik dan hier en lees wat deze fiets nog meer te bieden heeft.