Nieuws

Blogpost: Geoffrey | Fit, tijdbesparend en helemaal zen!

Performance MD10 E-bike ideaal om mee te touren

Tijdens mijn jeugd heb ik altijd veel gesport, maar de afgelopen jaren zit ik minimaal 40 uur per week achter mijn bureau. Het ‘volwassen leven’ van studie en carrière hebben mijn dagelijkse hoeveelheid beweging niet bepaald bevorderd. Eigenlijk merk je er niet veel van maar onbewust sluipt de luiheid er in.  

Gelukkig is dit veranderd toen ik ruim een half jaar geleden bij QWIC startte en de Performance MD10 kreeg om van en naar mijn werk te fietsen. Ik fiets nu dagelijks van Haarlem naar Amsterdam, dat is gemiddeld zo’n 50 kilometer per dag. Niet alleen voor het woon-werk verkeer maar ook voor mijn sport afspraken en bezoekjes aan vrienden gebruik ik de MD10. Hierdoor bespaar ik dagelijks veel tijd want ik hoef nooit meer te wachten op het OV.

Naast dat het tijd bespaart is er niets fijner dan ‘s ochtends op je fiets te stappen en op pad te gaan. Gedurende de dag voel ik mij energieker, scherper én productiever. Op de terugweg neem ik altijd de iets langere maar mooiere route. Even een momentje voor mezelf na een dag ‘stil’ zitten, heerlijk!

De voorwielvering van de Performance MD10 in combinatie met de brede Schwalbe banden zorgen voor een comfortabele en veilige rijervaring. Dat merk je echt als je op een hobbelige weg rijdt. Het is de ideale e-bike om mee te touren. Daarnaast werkt de middenmotor met krachtsensor erg intuïtief. De lage positie van de middenmotor en de trapas zorgt voor een optimale gewichtsverdeling.

Ben je net als Geoffrey ook geïnteresseerd in de Performance MD10? Klik dan hier en lees wat deze fiets nog meer te bieden heeft.