Nieuws

Blogpost: Fleur | Onafhankelijkheid is een QWIC Compact waard

Opgevouwen QWIC Compact FN7.2 fiets op treinstation

Jaren geleden parkeerden wij onze auto, vanwege het NIET hebben van een parkeervergunning in hartje Amsterdam, op een afgelegen plek. Een parkeerplek waar ook geen openbaar vervoer langs kwam.  En omdat we toch wel sneller weer thuis óf op de volgende plek van bestemming wilden zijn, hadden we altijd een vouwfiets in de achterbak liggen. Een klein rood monster, maar hij bracht ons wel daar waar we moesten zijn. En niet alleen van de parkeerplaats naar huis maar ook van én naar andere afspraken.

Ideaal want naast het parkeren zonder kosten op afgelegen plekken namen we de vouwfiets ook mee in de trein of helemaal geen OV zodat je op je eigen tijd kan gaan. Onafhankelijkheid is een vouwfiets waard! Tijden zijn veranderd! We hebben Amsterdam verruild voor Bussum en hebben we meer dan genoeg parkeerruimte voor de deur dus constant een vouwfiets in achterbak is niet meer aan de orde. Maar toch, voor die avondjes uit stappen we nog vaak op een fiets en dan het liefst een vouwfiets. Makkelijk, snel en goedkoop in het OV.

Het kleine, rode monster heeft het helaas begeven. En dus zijn wij mede door mijn werk bij QWIC overgestapt op een QWIC Compact FN7.2, dé vouwfiets van QWIC! Wij genieten nog steeds van de flexibiliteit van de vouwfiets in het OV, maar ook gewoon voor de dagelijkse elektrische ritjes van en naar school en de dagelijkse kleine boodschappen. Eerlijk, de fiets is wat zwaar, maar daardoor fietst de Compact als een volwaardige elektrische fiets. Stabiel, snel en gemakkelijk.

Onafhankelijkheid is een QWIC Compact waard!

Ben je net als Fleur ook geïnteresseerd in de Compact FN7.2Klik dan hier en lees wat deze fiets nog meer te bieden heeft.