Nieuws

QWIC valt opnieuw in de prijzen

Award team ontvangt een van de gewonnen prijzen

Van speed pedelec tot elektrische stadsfiets, binnen ieder segment beschikt QWIC over een prijswinnend model!

 

Performance Serie pakt meerdere prijzen in Duitsland

De nieuwe Performance MD11 is in Duitsland voor zowel Magazine ElektroRad als Magazine RadTouren de grote winnaar. Deze sportieve elektrische fiets is niet alleen uitgeroepen tot testwinnaar, ook heeft de Performance MD11 het keurmerk “Kooptip” meegekregen.

Ook de Performance MA11 Speed valt in goede aarde in zowel Nederland als Duitsland. Tijdens de jaarlijkse fietstest van het Algemeen Dagblad is deze Speed Pedelec beoordeeld met een “Zeer Goed”. Het Duitse magazine ElektroRad beoordeelt de MA11 Speed met een “Goed”.

 

Premium Serie hoog gewaardeerd door het AD en ANWB

De QWIC Premium MN7 krijgt voor het tweede jaar op rij een hoge waardering. Het Algemeen Dagblad heeft deze elektrische fiets tijdens de jaarlijkse fietstest met een “Zeer Goed” beoordeeld en is daarmee op de tweede plaats geëindigd binnen de categorie “Stadsfiets, prijsklasse €1.500,- t/m €2.499,-“. De goede beoordeling is onder andere te danken aan de nette afwerking, krachtige ondersteuning en geruisloze motor, èn maar liefst 90% van de testers beveelt deze fiets aan – Juryrapport fietstest Algemeen Dagblad.

De Premium MN8, de luxere variant van de MN7, is ook voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen. Net zoals vorig jaar is deze elektrische fiets in de categorie “Classic” tot testwinnaar uitgeroepen door Extra Energy, een Duitse partij die sinds 1992 onafhankelijk (elektrische) fietsen test.

Om het rijtje compleet te maken heeft QWIC de Premium MN8 Belt met riemaandrijving dit jaar aan de collectie toegevoegd; een succesvolle nieuwkomer. Zo wordt deze hoge kwaliteit e-bike door zowel het Algemeen Dagblad als de ANWB bekroond met een prachtige beoordeling (AD: Zeer Goed, ANWB: 4 van de 5 sterren).

 

Internationaal succes voor de Compact Serie

Dit jaar heeft QWIC een nieuwe elektrische vouwfiets op de markt gebracht: De Compact MN7. Een compacte vouwfiets met sterke middenmotor en zeer hoog comfort, aldus ElektroBike. De Compact MN7 heeft daarmee van ElektroBike het keurmerk “Kooptip” in ontvangst mogen nemen.
Ook in de jaarlijkse fietstest van het Algemeen Dagblad wordt deze elektrische vouwfiets met een “Zeer Goed” beoordeeld en is het Duitse magazine Focus zeer te spreken over de Compact MN7 en beoordeelt de fiets met een “Goed”.

QWIC Compact MN7 wit zijaanzicht