Nieuws

Blogpost: De Swollenaer I QWIC: het kwaliteitsmerk voor elektrische fietsen waar je mee thuis kunt komen

Outdoorbeeld QWIC Premium e-bikes met de MN7, vrouw zit op de stoep

De elektrische fietsen van QWIC zijn voor het derde jaar op rij als beste getest door verschillende vakorganisaties3. Voor Jaap Bos van de gelijknamige fietsenzaak aan de Vechtstraat 15 komt de onderscheiding niet als een verrassing.

“QWIC is van topkwaliteit en heeft extra sterke accu’s voor een grote actieradius”, aldus de Zwolse ondernemer. “Je kunt er dus mee thuis komen. Ook kan je er goed mee voor de dag komen. Het merk is sportief, fraai vormgegeven en net even anders. Ik maak vaak mee dat mensen die al meerdere merken hebben bekeken, vallen voor QWIC. Daarnaast heeft het merk ook nog eens een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding.”

Een tweede merk dat het traditiegetrouw goed doet is Sparta. Ook daar heeft Jaap Bos Tweewielers een flink assortiment van in huis. Voor beide merken geldt dat Jaap Bos er garantie op geeft en dat de service ouderwets goed is. De fietsenspeciaalzaak heeft tevens een haal- en brengservice voor de klant en stelt veel in het werk op de klant snel weer de weg op te helpen.

Lees hier het originele artikel op deSwollenaer.nl