Nieuws

Maak kennis met 8 échte QWIC ambassadeurs

Onlangs vroegen we aan onze social media fans waarom zij de ultieme QWIC ambassadeurs zijn. Als beloning kreeg een aantal van hen een twee paar exclusieve QWIC sokken. Maar wat ons het meest gelukkig maakte, was dat we overladen werden met complimenten voor onze QWIC fietsen. Graag tonen we je hier een selectie van onze favoriete reacties en stellen we je voor aan enkele van onze top ambassadeurs!

“Mijn man fietst elke dag door weer en wind op zijn oranje QWIC naar het werk. En dat doet hij met zijn e-bike in stijl.”

1. Ambassadeur Nick

Al ruim 8 jaar voer ik een zittende job uit. Daarom zocht ik naar een manier om meer beweging te krijgen, zonder nog extra uren in de fitness door te moeten brengen. Plots had ik de oplossing gevonden: fietsen naar het werk!

 Omdat de afstand enkel 25km bedraagt, zocht ik een degelijke Speed Pedelec. Ik werd meteen verliefd op de Qwic RD10 Speed. Sinds september ga ik elke werkdag op de fiets naar het werk, en heb ik bijna 3000 gelukkige kilometers verzameld. Het is niet alleen goed voor de weegschaal, maar ook voor de portemonnee. Ik zou niet meer zonder kunnen!
Als mijn vrienden me zien rijden op mijn snelle Qwic, noemen ze me ondertussen de “Vliegende Hollander”!

2. Ambassadeur Martin, voorgesteld door zijn vrouw Miranda:

Geweldig deze sokken! Zal mooi bij mijn man en zijn oranje QWIC fiets staan. Hij wil geen ander merk van fiets meer en vindt QWIC in 1 woord; geweldig. Hij promoot het bij iedereen.? Zijn volgende e-bike, je raadt het al……een van QWIC!
Hij fietst elke dag door weer en wind op zijn QWIC naar het werk. En zo gaat hij opnieuw elke dag in stijl naar zijn werk in 2019.”

3. Ambassadeur Bert:

Ik ben samen met mijn vrouw al vijf jaar trotse bezitter van een QWIC e- bike. We namen ze mee op fietsvakantie en dat maakte het heerlijk om Nederland te ontdekken. En met de service van Zoevers uit Lent erbij is het een geweldige fiets.

4. Ambassadeur Petra:

“De Qwic fietsen zijn in het MCL goed vertegenwoordigd! Drie op een rij! Straks oppassen dat ik niet de verkeerde meeneem.
Nu ga ik elke dag op de fiets naar het werk. Hiervoor gebruikte ik nog wel eens de auto, maar met zo’n snelle fiets ben je er zo.”

5. Ambassadeur Rosalinda:
Wij hebben sinds 1 jaar Qwic fietsen, en deze zijn fantastisch! We probeerden vele merken uit, maar dit is de beste, en dat geven we graag door aan iedereen die het wil horen ??.
Op de foto zie je mijn man op zijn QWIC, hij kan er niet meer zonder. Hij fietst zelfs in de garage wanneer het buiten slecht weer is.

6. Ambassadeur Carolina:

Sinds de zomer rijden mijn man en ik vaak over de Utrechtse Heuvelrug op onze QWIC fietsen.
Onze slogan is “Een schoon milieu begint met QWIC door weer en wind’
??.

7. Ambassadeur Yv:

Al ruim 4 jaar hebben mijn man en ik QWIC fietsen, geweldig goed en nooit trammelant.
We fietsen er dagelijks op, door weer en wind en ook op vakantie nemen we ze mee.

8. And last but not least: maak kennis met ambassadeur Marjan:

 

Ben jij ook een echte QWIC ambassadeur?
Vertel ons jouw ervaring via marketing@qwic.nl, en wie weet staan jij en jouw e-bike hier binnenkort ook te schitteren!