Nieuws

De beste elektrische fiets uit de Performance Serie?

biking on a bridge with the Performance MD11

De QWIC Performance Serie bestaat uit drie verschillende type sportieve e-bikes: de Performance RD11, MD11 en MN380. Deze verschillen van elkaar door de ligging van motor en het versnellingssysteem. Maar welke voor jou de beste elektrische fiets uit de Performance Serie is, hangt eigenlijk geheel af van jouw fietseisen.

Wat voor jou de beste elektrische fiets uit de Performance Serie van QWIC is, hangt natuurlijk af van wat jouw wensen, eisen en persoonlijk rijgedrag zijn. Maar ook de omgeving waarin je je dagelijks voortbeweegt. 

De elektrische fietsen binnen de Performance Serie moet je eigenlijk als één sportieve e-bike zien. Deze e-bike is verder uitgewerkt in drie verschillende versies om zo een Performance fiets naar ieders voorkeur te kunnen bieden . De Performance RD11, MD11 en MN380 zijn evenwaardig uitgerust met de meest hoogwaardige componenten, denk maar aan het sportieve frame, verstelbare stuurpen, hydraulische schijfremmen, brede Schwalbe Marathon GT banden, optionele LCD flatscreen van QWIC, etc. Het verschil vind je echter in de ligging van de motor en het soort versnellingssysteem. 

 

Een sportieve e-bike voor echte fietsfanaten | Performance RD11

vrouw met sportieve elektrische fiets

De Performance RD11 beschikt over een krachtige achterwielmotor van TDCM. Deze motor draagt enorm bij aan de sportieve rijervaring door de bijzondere krachtondersteuning en koppel van 45 NM. Doordat de motor direct verbonden is met het achterwiel, voelt de ondersteuning veel krachtiger en sportiever.
Daarnaast is de Performance RD11 voorzien van een Shimano SLX 11-speed derailleurversnelling. Dit soort versnelling is erg licht en perfect voor sportieve fietsers. 

Ontdek de Performance RD11

Uitzonderlijk prestaties in heuvelachtige gebieden met ideale gewichtsverdeling | Performance MD11

vrouw fietst op snelle fiets

De Performance MD11 is een elektrische fiets met middenmotor. Deze Brose Drive s middenmotor staat bekend als een van de allerstilste motoren. Dankzij de hoge koppel van 90 Nm zijn gebieden met een meer heuvelachtig kaliber geen enkel probleem voor e-bikes met deze krachtbron. Doordat de ligging van de motor zich centraal bevindt, is er sprake van een gebalanceerde gewichtsverdeling en meer stabiliteit. 

Net zoals de Performance RD11 is ook de Performance MD11 voorzien van 11-speed derailleurversnelling. Hierdoor fiets je gebalanceerd met de MD11, maar ervaar je deze e-bike nog steeds als erg sportief.

Ontdek de Performance MD11 

Een krachtige en snelle elektrische fiets met traploos schakelsysteem | Performance MN380

Zakenman staat met Performance MN380

De Performance MN380 beschikt net zoals de Performance MD11 over de Brose Drive S middenmotor. Hierdoor heeft ook deze Performance fiets een enorm stil werkende motor met krachtige ondersteuning. 

Het versnellingssysteem is het element dat de MN380 doet onderscheiden van de RD11 en MD11, want zo beschikt deze luxe fiets over een Enviolo 380 naafversnelling. Met dit versnellingssysteem kun je traploos doorschakelen met maar liefst 380% schakelbereik. Dit betekent dat de lichtste versnelling 3.8 meer omwentelingen maakt dan de zwaarste versnelling. Dankzij deze naafversnelling kun je zorgeloos schakelen wanneer je maar wil zonder na te denken, dus ook in stilstand. Daarnaast komt de naafversnelling met riemoverbrenging. Deze Gates CDX Beltdrive zorgt voor een soepele rijervaring en maakt de Performance MN380 bovendien het meest onderhoudsvriendelijk. 

Ontdek de Performance MN380

Samengevat:

Performance RD11:
Sterke achterwielmotor met 11-speed derailleurversnelling voor unieke sportieve prestaties.

 

Performance MD11:
Brose Drive s middenmotor met 11-speed derailleurversnelling voor een gebalanceerde gewichtsversnelling met sportief karakter.

 

Performance MN380:
Brose Drive s middenmotor met Enviolo 380 naafversnelling en riemoverbrening voor een uiterst comfortabele fietservaring.