Nieuws

10 QWIC professionals over hun e-bike

Bij QWIC werken er een heleboel getalenteerde professionals en uiteraard kregen ze allemaal een e-bike in bruikleen zodra hun avontuur bij QWIC van start ging. Zo fietst iedereen dag in, dag uit naar het hoofdkantoor en weer terug naar huis, echte ambassadeurs dus! Maar wat vinden zij hier nu echt van? Met eerlijke pen geschreven vertellen tien van onze werknemers kort en bondig hun e-bike verhaal!

1 | Christian, Sales Representative bij QWIC

“Naast het feit dat ik onderweg overladen wordt met complimenten over mijn fiets… geniet ik stiekem het meest van… boodschappen doen! Het is zo makkelijk om mijn inkopen snel naar huis te brengen en ik vind het fantastisch hoe ik al die verschrikkelijke autofiles razend snel voorbij vlieg. Vooral hierdoor hou ik zo van mijn e-bike!

Performance MD11 Speed

 

2 | Marie, Content Marketeer bij QWIC

Marie van QWIC met e-bike

“Tijdens een van mijn dagelijkse fietstochten hoorde ik iemand eens “wow, wat een e-bike!” gillen – mijn mondhoeken krulden 90° naar omhoog, zo trots voelde ik mij. Ik deed achteraf extra hard mijn best om nog sneller en eleganter te fietsen. Voordat ik het eerst op een e-bike zat, zag ik nooit enige bijzonderheden in een fiets. Laat staan het begrijpen van hoe iemand zo liefdevol en fascinerend een fiets kon aanstaren. Voor mij was een fiets namelijk niets meer dan een simpel vervoersmiddel. Nu na mijn intrede bij QWIC, kijk ik uit naar elke fietsrit op mijn e-bike en verbaas ik mezelf hoe enthousiast ik tegenwoordig over fietsen spreek.”
Urban R1

3 | Jim, Data Scientist in Finance bij QWIC

“Zelfs wanneer het wind tegen is, heb ik wind mee! Dat is het grote verschil. Toen ik met een normale fiets naar het werk ging, ergerde ik mij altijd zo aan de wind en was ik er almaar mee bezig in mijn hoofd. Nu maakt het mij niets meer uit. En als de wind de verkeerde kant op staat, zet ik de fietsondersteuning gewoon wat hoger. Altijd wind mee dus!”
Premium MN8 Belt

4 | Katharina, Marketing Event Coordinator bij QWIC

vrouw fietst 's avonds

“De terugweg is altijd het lekkerst. Na een lange dag op kantoor, is het heerlijk om op de fiets te stappen. De frisse wind in mijn gezicht, de reuring van de stad, al met al perfect om mijn hoofd leeg te maken.”
Premium MA8 Tour

5 | Nadia, Supply Chain Specialist bij QWIC

vrouw houdt haar e-bike vast

“Wanneer ik vanuit Amsterdam naar huis fiets op mijn e-bike, hangen er regelmatig racefietsers in mijn wiel. Terwijl ik laatst volledig ontspannen, genietend van het zonnetje op de fiets zat, kreeg ik een binnenpretje en dacht: “Even testen hoe hard mijn volger kan fietsen.” Na een klein beetje aanzetten op mijn race-monster hoorde ik geklaag achter me: “Jemig… wat gaat ze hard… ik kan niet meer…” Een oneerlijke wedstrijd, maar toch wel een leuk spelletje voor onderweg.”
Performance MA11 Speed

6 | Tom, Product Design Engineer bij QWIC

“Wat zo fijn is aan fietsen op een e-bike is het gemak en de snelheid waarmee je van A naar B zoeft. Fietsen is eigenlijk nooit meer een “moetje” of vervelend maar altijd de meest relaxte manier om te reizen in de stad. Met de compact e-bike ben je extra flexibel want je neemt hem ook makkelijk mee als je wat verder moet of op reis gaat.”
Compact MN7

7 | Marie-Louise, Sales Representative bij QWIC

Marie-Louise van QWIC met e-bike

“Het zijn vooral mijn vrienden die erg blij zijn met mijn e-bike, want zo kom ik niet langer te laat aan wanneer we afspreken en ben ik nu punctueler dan ooit tevoren. Of het gevoel wanneer ik zeer snelle race fietsers kan inhalen… Dat voelt echt als een moment van glorie en waan ik mezelf even als professioneel atleet”
Premium MN8 Tour

8 | Dirk, Sales & Marketing Manager bij QWIC

“De afstand die ik moet afleggen voor woon-werkverkeer is een kleine 50km. Dit vind ik persoonlijk te ver om te fietsen, zelfs op een (speed) e-bike. Voor mij is de ideale afstand met een e-bike zo’n 15km tot 20km. Voorheen reed ik altijd met de auto, maar met de elektrische fiets is een grotere afstand juist heerlijk om te fietsen. Lekker bewegen, gratis parkeren en middenin de omgeving. Ook de snelheid van de speedbike bevalt mij zeer, al moet je wel goed opletten in het verkeer. Niet iedereen verwacht dat je ruim 25 km/u fietst.”
Performance RD11 Speed

9 | Katja, Customer Service & Sales bij QWIC

Katja van QWIC met e-bike

“Mijn e-bike steelt vaak de show en trekt regelmatig de aandacht in de buurt. Laatst kwam ik aanfietsen en stonden te buren over mijn fiets te praten. De buurvrouw had namelijk net een fiets van de concurrent gekocht en was toch wel heel benieuwd hoe mijn fiets het deed. Na een rondje baalde ze enorm, want de mijne fietste volgens haar veel lekkerder!”
Urban RD9

10 | Jelmer, Brand Ambassador bij QWIC

man loopt naar zijn fiets

“Dagelijks fiets ik van IJburg naar Amsterdam West en word ik vaak aangesproken over mijn e-bike.  Zo reed ik laatst op de Churchil-laan en daar sprak een man mij aan, al zittende op zijn nieuwe Vespa en gestoken in een fraai Italiaans maatpak. Hij was enorm gegrepen door het mooie frame van mijn e-bike en zodoende vroeg hij of ik interesse had in een ruildeal, ik zijn Vespa en hij mijn QWIC. Dat was een gemakkelijke keuze…”
Performance RD10 Speed