NO INDEX??
Nieuws

Wijziging in mobiliteitspakketten Premium Q & Atlas

Per 1 april 2022 veranderen de mobiliteitspakketten van de Premium Q en de Atlas. Voorheen konden consumenten voor deze connected e-bikes (met GPS-systeem) via de QWIC app direct een verzekering bij ENRA vastleggen. Dit is vanaf 1 april 2022 gewijzigd.  

ENRA heeft besloten dat het voor fietsfabrikanten niet meer mogelijk is om zelf verzekeringen aan te bieden. Dit betekent dat het voor de Premium Q en de Atlas niet langer mogelijk is om via de app een mobiliteitspakket aan te schaffen.  

Het aanschaffen van de verzekering loopt nu via de dealer. Het activeren van het GPS-systeem loopt nog wel via de QWIC app.  

Wat betekent dit voor nieuwe consumenten?
Klanten kunnen de verzekering via de QWIC dealer aanschaffen. Voor een connected e-bike krijgen zij 20% korting op de verzekering van ENRA. 

Tip: Help consumenten aan een verzekering waarbij diefstal direct via de QWIC app gemeld kan worden. Deze connectie is mogelijk bij verzekeraar ENRA.  

Wat betekent dit voor huidige Premium Q & Atlas eigenaren?
Huidige bezitters van QWIC mobiliteitspakketten krijgen een verlengingsaanbod van ENRA. Het GPS abonnement verlengen consumenten zelf via de QWIC app. 

Activeren GPS-systeem Premium Q
De Premium Q beschikt standaard over een geïntegreerd GPS-systeem. Dit systeem is het eerste jaar gratis en kan eenvoudig via de QWIC app geactiveerd worden. Na een jaar gratis gebruik kan de GPS-functie via de QWIC app optioneel verlengd worden voor €3,50 per maand. 

Activeren GPS-systeem Atlas
De Atlas kunnen consumenten optioneel upgraden met een geïntegreerd GPS-systeem. Voor een meerprijs van €199,- installeert de dealer de GPS-software. De software kan de dealer via de mail of telefonisch bestellen onder artikelnummer #12331. Wanneer deze technologie geïntegreerd is, kan de consument via de QWIC app de GPS-module voor een jaar activeren. Na een jaar gebruik kan de GPS-functie via de QWIC app optioneel verlengd worden voor €3,50 per maand.