NO INDEX??
Nieuws

Upgrade beschikbaar voor vering voorvork QWIC Mira

Vanaf heden, hebben we een upgrade beschikbaar voor klanten die hebben gemeld dat de vering van de QWIC Mira voorvork te zacht is. Van enkele klanten en e-bike testers ontvingen wij feedback waarin zij aangaven dat de voorvorkvering oncomfortabel kan aanvoelen, vooral wanneer de fietsen zwaar beladen zijn door gebruikersgewicht en bagage. Bij deze zwaardere belasting kan de voorvorkvering te gemakkelijk het einde van de veerweg bereiken, waardoor het comfort tijdens het rijden afneemt. 

Upgradekit voor Mira
Om dit probleem aan te pakken en de rijervaring te verbeteren, bieden we een upgrade-mogelijkheid aan waarbij een spacer aan de binnenkant van het linkerbeen van de voorvork wordt toegevoegd. De spacer zorgt voor extra voorspanning op de veer, waardoor de vering steviger aanvoelt. 

Deze upgradekit is nu beschikbaar op de Dealer portal en bevat de volgende onderdelen: 

RST tool #12527
Spacer #12526

Ook te gebruiken bij de Premium i en Premium MN7D(+) series
De upgradekit is niet alleen te gebruiken bij de QWIC Mira, maar ook met andere RST voorvorken die worden gebruikt op onze Premium i en Premium MN7D(+) series. De kenmerken van deze voorvorken zijn dat ze standaard meer geschikt voor zwaardere belastingen en worden daardoor al als comfortabeler beschouwd. Desondanks kan de upgradekit nog steeds worden gebruikt om de voorspanning te verhogen op fietsen waar dit nodig wordt geacht. 

Meer achtergrondinformatie en montage-instructies
Voor gedetailleerde achtergrondinformatie en montage-instructies hebben we de volgende kennisbankartikelen voor u klaargezet: 

Mira en MN7D series

Premium i series

Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team.