NO INDEX??
Nieuws

Update Sneak Preview 2021

Beste dealer,

Omwille van de nieuwe Covid-19 maatregelen in Nederland, aangekondigd op maandag 28 september, heeft QWIC met spijt in het hart besloten om de Sneak Preview 2021 (4 & 5 oktober en 25 & 26 oktober) op korte termijn te annuleren. Op basis van ons verantwoordelijkheidsgevoel naar u als belangrijke zakenpartner, gaan wij op deze manier serieus om met de huidige omstandigheden.

De Sneak Preview is een heel belangrijk moment voor QWIC. Met trots presenteren we immers op dit jaarlijks evenement onze nieuwe collectie aan u, onze QWIC dealer. QWIC wil ook dit jaar alsnog alles uit dit belangrijk moment halen, en aan u de vernieuwing in ons assortiment presenteren. In plaats van verschillende eventdagen met tijdvlakken, willen we u persoonlijk uitnodigen voor een privé rondleiding in onze showroom in Amstelveen. Op deze manier voelen zowel onze QWIC vertegenwoordigers als u zich veilig en comfortabel en kunnen wij alle voorzorgsmaatregelen garanderen.

Voor deze persoonlijke afspraak neemt uw vertegenwoordiger eerdaags contact met u op.

 


Voor alle Belgische dealers;

Beste dealer,

Omwille van de nieuwe Covid-19 maatregelen in Nederland, aangekondigd op dinsdag 13 oktober, heeft QWIC met spijt in het hart besloten om de Sneak Preview 2021 (18 & 19 oktober in Mechelen en 25 & 26 oktober in Amstelveen) te annuleren. Op basis van ons verantwoordelijkheidsgevoel naar u als belangrijke zakenpartner, gaan wij op deze manier serieus om met de huidige omstandigheden.

De Sneak Preview is een heel belangrijk moment voor QWIC. Met trots presenteren we immers op dit jaarlijks evenement onze nieuwe collectie aan u, onze QWIC dealer. QWIC wil ook dit jaar alsnog alles uit dit belangrijk moment halen, en aan u de vernieuwing in ons assortiment presenteren. We vragen u vriendelijk om contact op te nemen met uw persoonlijke QWIC vertegenwoordiger. Op deze manier kunnen jullie samen een persoonlijke afspraak inplannen zodat wij, ondanks de omstandigheden, toch de kans krijgen om aan u onze nieuwe collectie te presenteren.