NO INDEX??
Nieuws

QWIC Service team voor België uitgebreid

Sinds maart 2021 zijn Robbie Steylaerts en Silvio d’Amico de Sales Representatives voor QWIC in België. Om Robbie en Silvio te ondersteunen worden zij per 1 april 2022 in de binnendienst ondersteund door Alexa van Roermund en Sarah Wesselink. 

Nieuwe contactgegevens voor Belgische QWIC dealers
Vanaf heden kunnen Belgische QWIC dealers gebruik maken van het telefoonnummer +32 7848 5002 en e-mailadres: verkoop@qwic.be.

Deze contactgegevens zijn speciaal gecreëerd voor onze Belgische dealers, waar u voornamelijk Alexa en Sarah als de twee vaste aanspreekpersonen zult treffen binnen Customer Service. We willen u vragen vanaf heden deze kanalen te gebruiken indien u contact wenst met QWIC. De technische dienst is ook onder het telefoonnummer bereikbaar, echter blijft dit emailadres ongewijzigd. 

Daarnaast willen we u vragen het telefoonnummer niet door te geven aan consumenten, voor hen zijn we bereikbaar via ons algemene nummer: +31 (0)20 6306540. 

 


Alexa van Roermund

Alexa werkt sinds januari 2022 bij QWIC. Zij brengt met haar achtergrond in de klantenservice, frisse kennis en ervaring met zich mee. Als jonge dame met ambitie wilde ze al snel groeien en stappen maken binnen QWIC. De connectie met de Belgische dealers voelde zij vanaf het begin en hierom was een aansluiting bij het Belgische team een perfecte match! Alexa komt binnenkort met een aantal dealers persoonlijk kennismaken. 

 Sarah Wesselink
Sarah is sinds 2,5 jaar werkzaam bij QWIC en heeft u waarschijnlijk al vaker gesproken en wellicht gezien op onze dealerdagen. Inmiddels is Sarah doorgegroeid naar een van onze Seniors en beschikt zij over uitgebreide kennis van de systemen en producten. Voor langere tijd had zij de behoefte om een connectie op te bouwen met het Belgische team. Met de komst van dit project kon dit in vervulling gebracht worden. Sarah zal later dit jaar persoonlijk kennismaken met een aantal dealers.