NO INDEX??
Nieuws

QWIC pakt uit met eerste TV-commercial

Met trots delen we met u…

De afgelopen jaren is het QWIC dealernetwerk sterk gegroeid, daar zijn we ontzettend blij mee en trots op. Om ons merk tot een nog hoger niveau te tillen en het consumentenvertrouwen verder te vergroten zetten we nu groots in met de eerste QWIC TV-commercial ooit!

Met trots delen wij deze QWIC commercial met u. Vanaf maandag 4 juli is de televisiecampagne ‘QWIC, altijd dichtbij‘ te zien op alle grote Nederlandse televisiezenders. QWIC is dan zichtbaar op primetime momenten (waarop het aantal televisiekijkers het hoogst is) zoals rond het 8 uur journaal op NPO en rond RTL Nieuws. Wilt u de commercial downloaden? Dat kan hier via de dealer sharepoint.

Bekijk de QWIC TV-commercial

Hoe haalt u het maximale uit deze campagne?

Het doel van de TV-campagne is om meer consumenten bekend te maken met QWIC en daarmee meer consumenten naar uw winkel te krijgen. Om maximaal profijt te hebben van deze campagne kunt u zich voorbereiden door:

  • QWIC modellen gereed te hebben in uw winkel
  • QWIC POS materiaal zichtbaar te etaleren in uw winkel
  • Uw medewerkers te informeren over verlenging van de 5 jaar garantie-actie bij aanschaf t/m september
  • Gebruik te maken van het digitale promotiemateriaal dat we voor u klaar hebben gezet op de dealer sharepoint
  • De QWIC commercial te delen via uw website, social media kanalen en binnen uw netwerk

In de maanden juli, augustus en september zullen minimaal 5 miljoen mensen onze TV-commercial meerdere keren hebben gezien. In de komende weken delen we met u de impact van onze TV-campagne, we hopen uiteraard dat u net zo enthousiast bent over deze campagne als wijzelf!

 

Taco Anema licht toe…

Met de TV-commercial wil QWIC het vertrouwen van consumenten en van de QWIC-dealer versterken. Aan Nieuwsfiets vertelde QWIC oprichter Taco Anema meer over deze stap naar nationale televisie.

Lees het Nieuwsfiets artikel hier