NO INDEX??
Nieuws

QWIC lanceert nieuwe 5 jaar garantie-actie!

QWIC 5 jaar garantie-actie in volle gang!

Geldig vanaf 15 maart t/m 30 juni 2022

Vanaf dinsdag 15 maart tot en met zaterdag 30 juni biedt QWIC 5 jaar garantie op alle e-bike modellen uit de brochure 2022. Met deze actie geeft QWIC het vertrouwen voor jarenlang onbezorgd fietsplezier!

Hoe werkt het?

Consumenten hebben recht op 5 jaar garantie bij aankoop van een geldig actiemodel (alle e-bike modellen uit de brochure 2022) in de periode van 15 maart 2022 tot en met 30 juni 2022.

Om effectief 5 jaar garantie te ontvangen, dienen consumenten individueel het My QWIC formulier in te vullen om vervolgens een geldig garantiecertificaat via mail te kunnen ontvangen.

QWIC biedt een bijkomende coulance aan consumenten met een aankoop van een actiemodel vanaf 1 maart 2022.

Promotiemateriaal

Vanaf april is QWIC een uitgebreide online en offline mediacampagne gestart om de 5 jaar garantie-actie groots te promoten. Ook u heeft inmiddels van ons uniek POS materiaal ontvangen om de actie in uw winkel te promoten. Online promotiemateriaal dat u kunt gebruiken om deze actie extra aandacht te geven via uw eigen online kanalen, vindt u in de Dealer portal bij Downloads.

Landelijke media-campagne

In de maanden april en mei wordt de 5 jaar garantie-actie extra onder de aandacht gebracht in diverse magazines en kranten in Nederland & Belgie, waaronder De Volkskrant, Trouw, Knacks en Trends. Ook is de actie te zien op zo’n 700 buiten locaties (zoals bushokjes) door heel Nederland en in de buurt van QWIC-verkooppunten.

Wij wensen u een succesvolle 5 jaar garantie-actie toe!

Bekijk de 5 jaar garantie-actie