NO INDEX??
Nieuws

Accu upgrade op al onze modellen tot eind juli

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze accu upgrade uitbreiden naar al onze e-bikes tot eind juli. We hebben eerder al gecommuniceerd over de promotieactie ’s van de Premium MND7+ en de Premium i serie. Om het onze consumenten makkelijker te maken en een grotere impact te hebben, hebben we besloten om ook de Mira, Premium Q en Atlas erbij te betrekken zodat ons hele portfolio profiteert van deze accu upgrade promotieactie.

Wij bieden deze promotieacties aan zodat u de best mogelijke QWIC-aanbieding aan uw klanten kunt bieden. Zo willen wij u ondersteunen met de e-bike verkoop, wat leidt tot een succesvol seizoen.

 • Vanaf 15 mei t/m 31 juli krijgt u bij elke Mira, Premium Q en Atlas een gratis accu upgrade, wat een netto korting van 250 EUR per fiets betekent. En een korting tot 420 EUR voor de consument.
 • De Premium MN7D+ promotie loopt tot 31 juli
  Deze promotie omvat een netto korting van 180 EUR voor dealers per fiets.
  Lees hier alles over de Premium MN7D+ promotie.
 • De Premium i accu upgrade promotie loopt tot 31 juli
  Bij elke Premium i e-bike is een gratis accu upgrade inbegrepen, wat betekent dat dealers een netto korting van 145 EUR per fiets krijgen.
  Lees hier alles over de Premium i accu upgrade promotie.

Consumentencommunicatie
Vanaf 1 juni zullen we onze promoties ook aan consumenten communiceren, om hiermee het verkeer naar uw winkel te verhogen. Aan het einde van mei ontvangt u onze marketingmaterialen voor sociale media om te delen via uw eigen kanalen.

Tot slot, de actie geldt voor alle nieuwe bestellingen en back orders en wordt van 1 juni tot 31 juli via al onze kanalen aan de consument gecommuniceerd.

We wensen u een geweldig verkoopseizoen toe!