NO INDEX??
Nieuws

Nieuwe functionaliteiten in de QWIC Academy 

Bij het inloggen in de QWIC Academy zijn u misschien al twee nieuwe buttons opgevallen. Deze oranje buttons zijn de nieuwe functionaliteiten ‘Inhoud delen’ en ‘Vraag het de experts’.

Wat houdt dit in? 

 

Vraag het de experts
Via deze button heeft u de mogelijkheid om verdiepingsvragen over de webinars en e-learnings te stellen aan onze QWIC experts. Ook kunt u via deze weg andere technische vragen stellen. Denk hierbij aan technische vragen over een bepaald QWIC model of vragen over probleemoplossingen en tips vanuit de werkplaats. Onze Technische Dienst zal uw vraag dan binnen een week beantwoorden en vraag en antwoord ook voor andere gebruikers zichtbaar maken in de QWIC Academy.  

Bekijk hier de aan de experts gestelde vragen en antwoorden.

Nb. Serviceverzoeken geeft u nog steeds per telefoon of e-mail door aan onze Customer Service en niet via de functie ‘Vraag het de experts’.  

 

Inhoud delen
Heeft u nuttige tips die ook voor andere QWIC-service partners relevant kunnen zijn? Dan kunt u deze delen via de button ‘Inhoud delen’. Hier heeft u de mogelijkheid een bestand, link of opname van uw scherm te delen. QWIC beoordeelt uw inzending en zal deze openbaar maken voor alle QWIC Academy gebruikers. Het is daarnaast ook mogelijk om informatie enkel zichtbaar te maken voor uzelf, zodat u deze samen met uw favorieten gemakkelijk terug kunt vinden.   

Bekijk hier de nieuwe functie ‘Inhoud delen’. 

 

QWIC Academy ook op mobiel met GoLearn App
De GoLearn App maakt het mogelijk om ook via uw mobiel in te loggen in de QWIC Academy. Hiermee kunt u waar en wanneer u maar wilt webinars en e-learnings volgen. Ook de twee nieuwe functionaliteiten ‘Vraag het de experts’ en ‘Inhoud delen’ zijn beschikbaar in de mobiele versie van de QWIC Academy via de GoLearn App.  

Bekijk hier hoe u met uw mobiel inlogt in de QWIC Academy: