NO INDEX??
Nieuws

NIEUW! Gratis 756 Wh accu upgrade voor de Premium MN7D+

We zijn verheugd om een nieuwe tijdelijke promotie te introduceren. Vanaf maandag 11 september tot en met dinsdag 31 december verbeteren we ons huidige aanbod voor de Premium MN7D+ door een gratis accu-upgrade aan te bieden, waarbij de accucapaciteit wordt verhoogd van 625Wh naar 756Wh. 

Nu we het einde van het seizoen naderen, biedt deze upgrade u de kans om uw verkoop te verhogen en om de uitgebreide actieradius te benadrukken die de Premium MN7D+ kan bieden. 

Graag benadrukken we dat we deze aanbieding niet actief aan consumenten zullen promoten of opnemen in onze officiële kanalen en website. 

Dit zijn de belangrijkste details van deze promotie:  

  • Aanpassing van bestaande bestellingen: Alle openstaande bestellingen met een 625 Wh accu worden automatisch aangepast naar de 756 Wh accu, vanaf 11 september tot en met 31 december 2023.
  • Nieuwe bestellingen: Alle nieuwe bestellingen met de 625 Wh accu ontvangen in de actieperiode automatisch de upgrade naar de 756 Wh accu zonder extra kosten. 
  • Gecombineerde promotieactie: Deze accu-upgrade komt bovenop de bestaande promotieactie die loopt tot 30 september, wat betekent dat alle bestellingen (zowel met 417 Wh als 625 Wh) tot 30 september de 756 Wh accu zullen ontvangen. Vanaf 1 oktober zal de 417 Wh accu weer tegen de reguliere prijs worden aangeboden, terwijl de 625 Wh accu nog steeds kosteloos wordt vervangen door de 756 Wh accu tot en met 31 december 2023.

Dit biedt een uitstekende kans om het sterke momentum dat u de afgelopen maanden hebt opgebouwd met de Premium MN7D+ te behouden en het seizoen succesvol af te sluiten. 

Als u vragen heeft, neem dan contact op met onze Customer Service of met uw vertegenwoordiger.