NO INDEX??
Nieuws

Leveringen rondom feestdagen

Beste dealer,

Er komen een aantal feestdagen aan, waardoor de fiets leveringen afwijken van het normale schema.

7 april 2023 – Goede Vrijdag
Alle leveringen lopen zoals normaal.

10 april 2023 – 2e Paasdag
Bestellingen van fietsen dienen voor 6 april 15:00 bij QWIC binnen te zijn, om meegenomen te worden voor levering dinsdag 11 april. (indien de normale leverdag op dinsdag valt)

27 april 2023 – Koningsdag
Bestellingen van fietsen die normaal gesproken op donderdag 27 april geleverd worden, worden deels geleverd op vrijdag 28 april, het overige deel zal worden geleverd op dinsdag 2 mei. U ontvangt uiteraard van Westerman een bevestiging met het tijdsblok van levering, ontvangt u deze niet, dan wordt de bestelling op dinsdag geleverd.

5 mei 2023 – Bevrijdingsdag
Bestellingen worden normaal geleverd

18 mei 2023 – Hemelvaartsdag
Bestellingen van fietsen die normaal gesproken op donderdag 18 mei geleverd worden, worden deels geleverd op vrijdag 19 mei, het overige deel zal worden geleverd op dinsdag 23 mei. U ontvangt uiteraard van Westerman een bevestiging met het tijdsblok van levering, ontvangt u deze niet, dan wordt de bestelling op dinsdag geleverd.

29 mei 2023 – 2e Pinksterdag
Bestellingen van fietsen dienen voor 25 mei 15:00 bij QWIC binnen te zijn, om meegenomen te worden voor levering dinsdag 29 mei. (indien de normale leverdag op dinsdag valt)

*Informeer onze Customer Service tijdig indien de winkel gesloten is op specifieke dagen, zoals bijv. 28 april en/of 19 mei. De extra kosten die worden gemaakt indien u de sluitingsdag(en) niet heeft doorgegeven, zullen we helaas aan u moeten doorrekenen.