NO INDEX??
Nieuws

Leveringen in Nederland gaan door tijdens lockdown

 Beste Dealer,  

Afgelopen weekend is er in Nederland een lockdown aangekondigd die duurt van 19 december tot in ieder geval 14 januari. Hoewel de showroom van de fietsenwinkels geacht wordt om dicht te gaan, blijven de werkplaatsen open als essentiële dienstverlening voor de mobiliteitsbehoefte van het land. Bij vorige lockdowns hebben wij gemerkt dat er behoefte is om de leveringen van onze producten door te laten gaan. Ook in deze lockdown zullen wij fietsen blijven leveren volgens onze planning.
Let op: Eerder hebben wij gecommuniceerd dat we tussen 30 december en 10 januari geen leveringen van fietsen en accu’s plaats zullen vinden door onze jaarlijkse telling . Dit bericht is nog steeds actueel. Zorg dus dat u tijdig fietsen en accu’s besteld voor een goede start in 2022. 
Met dit bericht hopen wij u te informeren over onze dienstverlening. Mocht u toch behoefte hebben om uw uitleverplanning aan te passen willen wij u vragen om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice via verkoop@qwic.nl 

Ondanks het slechte nieuws van de lockdown wensen wij u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.  

Met vriendelijke groet, 
Het QWIC team