NO INDEX??
Nieuws

Het QWIC Experience center is weer geopend! Nu in Amsterdam Noord

Met trots kunnen we melden dat het QWIC Experience center weer geopend is. Sinds begin dit jaar zijn we verhuisd naar Amsterdam Noord. Na de verhuizing vanuit Amstelveen en het opbouwen van de nieuwe locatie zijn de deuren van het Experience center nu geopend voor consumenten.  

Experience center ter ondersteuning van de QWIC-dealers
Het QWIC Experience center is er ter ondersteuning van onze QWIC-dealers. Het nieuwe Experience center heeft een oppervlakte van ruim 500m2. Consumenten kunnen hier de gehele QWIC collectie bekijken en testritten maken op alle beschikbare modellen. Daarnaast staan de e-bike experts van QWIC klaar om bezoekers te informeren over de technische aspecten van de e-bikes.

Waar het voor dealers vanzelfsprekend onmogelijk is om de gehele QWIC collectie in diverse maten op de winkelvloer te hebben staan, is het QWIC Experience center de plek om de uitgebreide collectie te testen. Het is in het QWIC Experience center niet mogelijk om een e-bike aan te schaffen. De verkoop verloopt via de QWIC-dealers.

Bezoek op afspraak
Bezoekers van het QWIC Experience center kunnen er terecht voor uitgebreid advies op maat. Om bezoekers zo goed mogelijk te kunnen helpen en om hen alle aandacht te kunnen geven, is het mogelijk om een tijdslot te reserveren voor het bezoek. Dit kan via de QWIC website: https://qwic.nl/qwic-showroom/.

Locatie & openingstijden
Disketteweg 53, 1033 NW Amsterdam
Geopend van woensdag t/m vrijdag van 09.30 – 17.00 uur (m.u.v. feestdagen).

Parkeergelegenheid
Naast het pand zijn voldoende gratis parkeerplekken gelegen en er zijn ook elektrische laadpalen beschikbaar. Natuurlijk is er ook voldoende parkeergelegenheid voor fietsen.  

Duurzaamheid
Naast een gunstig gelegen locatie, goede bereikbaarheid en voldoende ruimte was duurzaamheid een belangrijk aspect voor QWIC in het kiezen van de juiste locatie. De nieuwe locatie is een energiezuinig en duurzaam gebouw met zonnepanelen en is gebouwd met circulaire materialen.