NO INDEX??
Nieuws

Actie: Performance Serie campagne voor dealers en consumenten

POS material - Performance actie

Dealer update: actie op Performance Serie voor consumenten en dealers

Van 12 september t/m 30 november start QWIC een consumentenactie om de Performance Serie e-bikes meer onder de aandacht te brengen. Consumenten zoeken meer dan ooit naar een geschikt alternatief voor de auto en het OV. Wij verwachten dat er de komende maanden meer vraag zal zijn naar sportieve e-bikes. De QWIC Performance Serie (inclusief alle Speed Pedelecs) beantwoordt aan deze transportverwachting.

 

Consumentenactie: Gratis 735 Wh accu + 5 jaar garantie

Met de laatste kwaliteitsverbeteringen van onze R&D afdeling, verlengen wij de huidige 5-jaar-garantie-actie voor de Performance Serie tot en met 30 november 2020. Omdat deze fietsen de beste prestaties leveren met de grootste 735 Wh accu, wordt deze accu (t.w.v. €400,-) ook gratis aangeboden aan de consumenten t/m 30 november 2020! Alle Performance e-bikes (inclusief Speed Pedelecs) zijn ruim op voorraad en direct leverbaar.

Samengevat:

  • Gratis accu-upgrade (t.w.v. €400,- incl. btw) naar 735 Wh
  • Standaard met 5 jaar garantie t/m 30 november

Dealercampagne: inkoopvoordeel Performance Serie e-bikes

Om de Performance Serie op de winkelvloer te promoten hebben we een speciaal Performance dealerpakket samengesteld met aantrekkelijke voorwaarden. Om gebruik te maken van het aanbod vragen we u om contact op te nemen met uw QWIC Sales vertegenwoordiger.

  • Aankoop van drie verschillende modellen uit de Performance Serie
    Let op: Inclusief minstens 1x speed pedelec.
  • Ontvang €1.000 korting bij aankoop van drie verschillende modellen uit de Performance Serie
  • Gratis accu-upgrades; van 525 Wh naar 735 Wh (t.w.v. €400,-)

Maak gebruik van ons online promotiemateriaal

Performance actie Duits

Om samen actief de Performance actie te promoten, hebben we afbeeldingen, posters en banners ontworpen waarvan u gebruik kunt maken voor op uw online kanalen. U kan het online promotiemateriaal via deze link downloaden.

Vanaf woensdag 16 september kan u de levering van de POS-pakketten verwachten. Met dit promotiemateriaal helpen we u om de Performance Serie e-bikes in de winkel onder de aandacht te brengen.

 


 

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een dealerpakket?
U kunt contact opnemen via mail of telefoon met de onze QWIC  vertegenwoordiger om dit pakket te bestellen.

Zijn de kortingen ook zichtbaar op de QWIC Dealer Portal?
Sinds dinsdag 25 augustus is er op de QWIC dealer portal een instelling ingebouwd dat de korting automatisch zichtbaar is wanneer een Performance e-bike wordt besteld met 735 Wh accu.

Zijn er POS-materialen voor de Performance actie?
Ja, vanaf woensdag 16 september kunnen QWIC dealers de levering van de POS-pakketten verwachten. Met dit promotiemateriaal helpen we onze verkooppunten om de Performance Serie e-bikes in de spotlight te zetten.

Hoe zit het met de 5 jaar garantie, is die niet afgelopen in september?
Dat is juist, alleen voor de Performance Serie e-bikes wordt de 5 jaar garantie nu verlengd naar 30 november 2020.

Geldt de huidige prijswijziging van de Performance MD11 (Speed) nog steeds?
Ja, de huidige prijsstelling en marge op de Performance MD11 en Performance MD11 Speed blijven hetzelfde als nu. Dit betekent 29% marge op de Performance MD11 e-bikes, een lagere prijs dan vermeld in de catalogus op 1 januari 2020. Het is dus mogelijk om gebruik te maken van beide promotionele acties.

Tellen deze fietsen mee voor targets / kickback fee?
Tot nader order tellen deze fietsen wel mee voor de target en kickback fee.

Hoe verwerkt u 60 dagen betalingsvoorwaarden in het algemeen?
Dit is alleen van toepassing op de bestellingen van de het Performance aanbod en moet handmatig worden aangepast door QWIC. Het pakket kan slechts 1x per dealer worden gekocht.