NO INDEX??
Nieuws

Gratis kant en klare berichten voor op uw social mediakanalen

Wilt u graag meer actief zijn op social media, maar heeft u niet altijd de tijd om een bericht te schrijven? Bij QWIC kunt u zich nu aanmelden om kant en klare social media berichten te ontvangen, die u vervolgens met een druk op de knop over kunt zetten op uw eigen kanalen. 

Hoe werkt het precies?
Gedurende het jaar deelt QWIC diverse berichten via social media met verschillende thema’s. Vanaf januari gaat QWIC deze berichten gratis aanbieden via SoWorker. Als u zich aangemeld heeft ontvangt u via de mail of via de SoWorker app een melding dat QWIC een bericht voor u heeft klaargezet. Vervolgens kunt u het bericht lezen en eventueel een kleine tekstuele aanpassing doen. Wanneer u het bericht wilt delen op uw eigen kanalen hoeft u alleen maar op de knop te drukken. Goed om te weten is dat u zelf de controle heeft of u een bericht wel of niet plaatst. 

Onboarding bij SoWorker
Om gebruik te maken van SoWorker dient u eenmalig uw social mediakanalen te koppelen aan uw SoWorker account. Om dit te doen wordt er vanuit SoWorker een digitale onboardingsessie georganiseerd op 11 en 12 december. Belangrijk hierbij is dat uw de inloggegevens van uw social mediakanalen bij de hand heeft. 

Hoe kunt u zich aanmelden?
Als u de social media berichten van QWIC wilt ontvangen kunt u zich aanmelden doormiddel van het onderstaande formulier, hierbij meldt u zich tevens aan voor de onboarding.