NO INDEX??
Nieuws

Eerste technische trainingen (januari/februari) volgeboekt, meer opties volgen

Technische trainingsreeks (TTS) 2023 

Eerste technische trainingen (januari/februari) volgeboekt, meer opties volgen

We zijn erg verheugd te melden dat de eerste Technische Trainingen van 2023 al volledig volgeboekt zijn. Alle 180 beschikbare plaatsen zijn gereserveerd. We zijn dan ook blij dat er veel animo is vanuit de dealers voor deze trainingen.

Geen plek kunnen reserveren?
Het aantal deelnemers per training is helaas beperkt, het spijt ons dat vooralsnog niet iedereen de kans heeft gekregen om deel te nemen. Om toch deel te nemen is er de mogelijkheid om aan te melden voor de wachtlijst. Zodra er een plek vrij komt, nemen we contact op met de eerste op de wachtlijst.

Meer trainingsmogelijkheden vanaf maart 2023, maandelijkse trainingen op QWIC Hoofdkantoor
In ons nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam Noord bieden we vanaf maart minimaal één keer per maand de mogelijkheid een training te volgen. Meer informatie over het aanbod en de inhoud van deze trainingen wordt later gedeeld.

Meer informatie over de eerste trainingen in januari en februari vindt u hier: Training: Word een gecertificeerd QWIC-expert – QWIC.

Wij wensen u een goede start van 2023 en hopen u persoonlijk of in een van de komende online e-learnings te zien dit jaar!

Met vriendelijke groet,

Uw QWIC Training Team