NO INDEX??
Nieuws

Beschikbaarheid QWIC e-bikes

Premium i MN7+Belt Male Matte Black

Beste QWIC-dealer,

Als geen ander merkt u als e-bike dealer de effecten van de veranderende markt. Een wereldwijd tekort aan transportcapaciteit en grondstoffen zorgt voor tekorten bij onze leveranciers van onderdelen. Daarnaast legt de enorme vraag naar e-bikes extra druk op de beschikbaarheid van diverse fietsonderdelen. Leveranciers van onderdelen draaien overuren en nog blijft de vraag groter dan het aanbod.

Welke stappen heeft QWIC genomen?
Graag informeren wij u over welke stappen QWIC heeft genomen om hierop in te spelen en zo de beschikbaarheid van onze fietsen te garanderen. Al geruime tijd is ons team volop bezig om alternatieven te vinden voor de schaarse onderdelen. Dankzij de goede relaties met bestaande en nieuwe leveranciers, heeft QWIC de inkoop van populaire onderdelen vast kunnen stellen en daarmee eventuele leveringsproblemen kunnen beperken. Dankzij deze alternatieve componenten met gelijkwaardige kwaliteitskenmerken, zijn we toch in staat om fietsen te blijven maken en te blijven leveren.

“Elke e-bike die we leveren met een andere set onderdelen is een fiets die we anders niet hadden kunnen uitleveren aan de consument”

Wat betekent dit concreet?
Vanaf heden kunt u tijdelijk e-bikes van ons ontvangen met alternatieve onderdelen, dit betreft de modellen:

• Premium MN7D+
• Premium MN7D
• Premium i MN7+ Belt
• Premium i MN7+
• Premium i MN7
• Premium i MN7.2
• Premium i MD9
• Premium i MN8C+

Bekijk hier het overzicht van de mogelijke productvariaties

Hierbij is van belang te vermelden dat:
De productvariaties geplaatst worden op basis van beschikbaarheid, het kan per maand verschillen welke variatie op de fiets geplaatst wordt. We kunnen daardoor niet van te voren zeggen welke versie wordt geleverd en we kunnen voor reparatie ook geen identieke onderdelen garanderen. Wel zorgen we ervoor dat de onderdelen altijd door een kwalitatief gelijkwaardig alternatief worden vervangen en dat ook de kleur overeen komt.

Voorbeeld: de zwarte banden van de Premium MN7D worden bijvoorbeeld enkel vervangen door zwarte banden met gelijkwaardige anti-lek bescherming en niet door een brown- of whitewall variant.

Productvariaties van tijdelijke aard
De huidige uitdagingen in de markt vragen om flexibiliteit van ons als producent, van u als dealer en van de consument. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze tijdelijke aanpak samen sterk staan. We streven ernaar om uiteindelijk de vertrouwde componenten weer standaard op onze fietsen te zetten. Vanzelfsprekend houden we u hiervan op de hoogte.

Namens het gehele team van QWIC wensen wij u een zeer succesvol 2022 toe!

Vriendelijke groet,
Taco Anema, CEO & Founder QWIC