NO INDEX??
Nieuws

Bereikbaarheid QWIC Customer Service

We merken dat het steeds drukker wordt op onze Customer Service. Hierdoor kunnen de wachttijden aan de telefoon oplopen.
Om u in deze drukke periode zo snel mogelijk te helpen, vragen we u om de orders, wijzigingen en overige vragen zoveel mogelijk per email aan ons door te geven: verkoop@qwic.nl. Op deze manier kunnen we ons Customer Service team efficiënt inzetten om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Nieuw telefoonnummer Customer Service:

In onze vorige dealernieuwsbrief hebben we u gemeld dat ons telefoonnummer per 18 mei 2020 gewijzigd is naar +31 (0)20-6306541.
Wij vragen u vriendelijk dit telefoonnummer voor eigen gebruik te houden en dit nummer niet door te geven aan consumenten. We vertrouwen erop dat u alle vragen van de consument zo goed mogelijk kan beantwoorden en u voor hen de ideale contactpersoon blijft.

Ons huidige (oude) telefoonnummer zal binnenkort automatisch doorschakelen naar een ingesproken voicemail waarin aan de eindgebruiker gevraagd wordt om bij vragen contact op te nemen met de dichtsbijzijnde QWIC dealer. Indien de consument ons toch persoonlijk wenst te bereiken, kan dat nog steeds via ons online contactformulier.

 

Vriendelijke groet,

Team QWIC