NO INDEX??
Nieuws

Belangrijke dealerinformatie over Premium Q: GPS functies

Beste dealer,

Graag willen we u hier verder inlichten over de “Connectivity service” van onze Premium Q Serie. Met deze Track & Trace-functie (Find my bike functie) van de Premium Q kunnen gebruikers zien waar de fiets zich bevindt en of deze wordt verplaatst. Dit geïntegreerde GPS systeem komt van G4S, ‘s werelds grootste security bedrijf.

Bij de aankoop van een Premium Q e-bike bieden we de eindgebruiker deze connectiviteit-service voor 1 jaar gratis aan (inclusief de aankoopprijs). Indien consumenten deze functie verder wensen te gebruiken, kunnen ze deze jaarlijks zelfstandig verlengen voor €49,-. Het is belangrijk dat u eindgebruikers hier duidelijk over informeert. 


We willen voorkomen dat er verdere verwarring ontstaat over de mogelijkheid voor eindgebruikers om voor de volledige mobiliteitsverzekering te opteren. Deze mobiliteitsverzekering van jaarlijks €149,- is NIET inbegrepen in de prijs van onze Premium Q e-bikes. Indien gewenst, trachten eindgebruikers deze verzekering zelf aan te kopen. Dat kan via het dashboard van onze QWIC app (compatibel met Premium Q fietsen). De mobiliteitsverzekering van €149,- omvat de bovengenoemde connectiviteit-service, maar ook een diefstalverzekering en roadside assistance (pechhulp 24/7).