NO INDEX??
Nieuws

Aangepaste fiets leveringen in april rondom feestdagen

Beste Dealer,

Via deze weg willen wij u informeren over leveringen rondom de feestdagen.

15 april 2022 –  Goede vrijdag
Fietsleveringen in Nederland worden gewoon als normaal uitgevoerd, in België vinden er geen leveringen plaats.

18 april 2022 – 2e Paasdag
Op deze feestdag zal Westerman geen fietsen laden.
Voor dealers die een dinsdag/donderdag levering hebben, geldt dat nieuwe bestellingen die u wenst geleverd te krijgen op dinsdag 19 april, vóór donderdag 14 april voor 16:00 besteld te zijn. Bestellingen die hierna plaatsvinden worden geleverd op donderdag 21 april.

27 april – Koningsdag
Op woensdag 27 april worden er in Nederland en België geen fietsen geleverd. Ook zal Westerman geen fietsen laden. Daarnaast zal de customer service op deze dag ook niet bereikbaar zijn.
Voor dealers die een woensdag/vrijdag levering hebben, geldt dat alle nieuwe bestellingen die na 16:00 op woensdag 20 april worden geplaatst, pas geleverd worden op vrijdag 29 april.
Voor dealers die een dinsdag/donderdag levering hebben, geldt dat nieuwe bestellingen die u wenst geleverd te krijgen op donderdag 28 april, vóór maandag 25 april, 16:00 besteld te zijn. Bestellingen die hierna plaatsvinden worden geleverd op dinsdag 3 mei.

Losse accu bestellingen per DHL
Op 2de paasdag en Koningsdag worden losse bestellingen van accu’s ook niet gepicked & gepacked, houdt u rekening met een dag extra levertijd.