NO INDEX??
Nieuws

Aangepast schema leveringen naar 1x per week

Per 14 augustus passen wij ons bezorgschema aan van twee keer per week naar 1x per week. In het winterseizoen (vanaf oktober) bent u dit al van ons gewend. Dit jaar passen we het schema al eerder aan. We leggen hieronder uit wat dit betekent en waarom we deze stap nemen. 

Wat verandert er wel en niet?
We wijzigen de bezorgdagen van 2x per week naar 1x per week, vanaf 14 augustus 2023.
Deze wijziging betreft de levering van fietsen en levering van fietsen met accu. De wijziging is niet van toepassing op de levering van reserveonderdelen en losse accu’s. Spoedbestelling zijn nog steeds mogelijk, we houden onze 24-uursservice tegen spoedtarief.

Houd de Dealer portal goed in de gaten om te zien wanneer uw bestellingen gepland staan. 

Voordelen levering 1x per week
– Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van leveringen verbeteren door 1x per week te bezorgen.
– Duurzamer vanwege de vermindering van CO2-uitstoot, bij levering 1x per week.
– Het beperken van de logistieke kostenstijgingen. 

Minder CO2 uitstoot per levering
We zien dat het merendeel van onze leveringen slechts enkele fietsen betreft. Door een keer per week te bezorgen, kunnen we onze CO2-uitstoot verlagen met 15 – 25%. Dit komt voornamelijk, maar niet uitsluitend, door grote groeperingen van bestellingen, kortere afstanden tussen stops en het optimaliseren van de planning. 

Prijswijzigingen
In de afgelopen jaren zijn kosten voor logistieke dienstverlening enorm gestegen. Door efficiënter naar u te transporteren, beperken wij de stijging in kosten, waardoor we concurrerende adviesverkoopprijzen kunnen blijven bieden en we bijdragen voor bezorgkosten voorkomen.  

Testperiode
Vanaf augustus testen we of 1x in de week leveren voor zowel ons, als voor u bevalt. We ontvangen graag uw feedback hierover. U kunt dit doorgeven aan onze Customer Service.