Nieuws

QWIC verwelkomt vier nieuwe gezichten, groei blijft aanhouden

De groei van QWIC blijft aanhouden. De twee nieuwe Duitse salesvertegenwoordigers Jens en Rasched zijn nog geen maand binnen of de volgende nieuwe medewerkers staan alweer klaar om het Duitse team te versterken.

Om de grote vraag te kunnen beantwoorden, breiden wij het Duitse salesteam uit met Christian Janssen. Christian zal als vertegenwoordiger van QWIC het dealernetwerk in Noord-Duitsland waarnemen; het gebied van oud-medewerker Simon Smith. Zijn focus zal liggen op de reeds bestaande klanten en het vergoten van het dealernetwerk in het gebied.

Naast het Duitse salesteam, heeft ook Finance en Customer Service versterking gekregen. Maria Nunez is sinds begin augustus werkzaam bij QWIC en is verantwoordelijk voor credit management Duitsland. Customer Service Duitsland heeft afgelopen maand twee nieuwe medewerkers mogen verwelkomen; Patrick Radu en Nils Schulz.

De afgelopen jaren is er met man en macht gewerkt om een gedegen netwerk in Duitsland op te zetten. Aan het huidige succes en de vraag naar QWIC e-bikes is duidelijk te merken dat het harde werk zijn vruchten afwerpt. Inmiddels bestaat het Duitse team uit 14 man. Om dit succes door te zetten en het netwerk verder uit te breiden, is QWIC continu op zoek naar enthousiastelingen die bij willen dragen aan de groei van QWIC. Wil jij bijdragen aan en een onderdeel zijn van het succes van QWIC? Klik dan hier op onze vacature pagina.