Award team ontvangt een van de gewonnen prijzen
QWIC valt opnieuw in de prijzen
Vorige artikel

Prijswijziging Urban Serie vanaf 1 augustus 2019

Vrouw staat tussen het winkelende publiek met Urban RD9

Het verplaatsen van de productie van Azië naar Europa maakt het helaas noodzakelijk om de adviesverkoopprijzen van de gehele Urban serie te verhogen. Wij betreuren het dat we u met deze toekomstige prijswijziging moeten confronteren. De prijswijziging zal niet gelden voor uw reeds geplaatste orders. Ook alle orders die u nieuw plaatst vóór 1 augustus, voor directe levering worden tegen de huidige prijs geleverd. De hogere consumentenadviesprijs brengt met zich mee dat uw brutomarge in euro’s stijgt.

Sinds het vaststellen van de adviesverkoopprijzen in september van afgelopen jaar zijn de productie- en materiaalkosten sterk gestegen. De Europese productiepartners blijken duurder dan vooraf ingeschat. Hierdoor zijn wij genoodzaakt een deel van de kosten door te berekenen en de adviesverkoopprijs van de vier modellen in de Urban Serie gelijkmatig met € 100,- te verhogen. Onderstaand vindt u een overzicht van de nieuwe prijzen. De meerprijzen voor grotere accu’s blijven gelijk.

Urban Serie Okt. 2018 Jul. 2019 (website) 1 Aug. (dealerprijs)
FN7 Lite 1.599 1.699 1.699
FN7 1.899 1.999 1.999
RD9 1.899 1.999 1.999
R1 2.199 2.299 2.299

Voor consumenten zal de nieuwe adviesverkoopprijs vanaf 1 juli 2019 zichtbaar zijn. Om u als dealer tegemoet te komen geldt de prijsverhoging voor nieuw geplaatste orders pas vanaf 1 augustus 2019. De reeds geplaatste orders blijven ongewijzigd.

Per 1 juli zullen alle consumentenadviesprijzen op onze website bijgewerkt zijn. We zullen waar mogelijk u rond deze periode ook van nieuwe brochures voorzien.

De beschikbaarheid en reeds geplaatste orders zijn per vandaag geüpdatet in het dealer portaal. Graag wil ik u vragen contact op te nemen via uw vertegenwoordiger of onze Customer Service mocht u vragen of opmerkingen hebben. Kijk in uw dealer portal voor de actuele levertijd.

Met vriendelijke groet,

Taco Anema
Algemeen directeur

 

 

 

Volgende artikel
Man staand voor de Compact MN7 voor een wegrijdende bus
Fotogalerij: Compact MN7