QWIC op beurs Velofollies
Opstapdagen – Bergen
Vorige evenement

E-bike Xperience / Bike MOTION 2019 (Utrecht)

QWIC event - E-bike challenge

De E-Bike Xperience 1 – 3 Maart 2019 | JAARBEURS Utrecht

Dit is dé grootste fietsbeurs in de Benelux en is er voor alle sportieve fietsers en liefhebbers. Of je de hele winter doorfietst of wacht op de eerste echte zonnestralen, in het voorjaar sta jij vast te trappelen om je komende fietsseizoen weer optimaal te starten.

Hier vind je alles voor het komende fietsseizoen. Wij hebben het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Natuurlijk zijn ook de kleine, speciale en exotische merken aanwezig. Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige e-bike, racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike.

Check de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderdelen en accessoires en laat je inspireren door de outfits, schoenen, helmen en brillen. Stel je komende fietsdoelen bij het toertochtenplein en ontdek te gekke fietsbestemmingen. Nóg beter worden of nu eens echt aan de slag? Doe een bike fitting of vermogenstest en laat je adviseren met je nieuwe trainingsschema. Ontmoet de experts op alle vakgebieden en stel al je vragen.

 

Ebikexperience.nl

Volgende evenement
Prachtige QWIC ebikes te bezichtigen tijdens evenementen
Velofollies 18-20 januari 2019 (Kortrijk)