Elektrische fiets leasen

Alles over het leasen van een QWIC elektrische fiets

Zakelijk of privé een e-bike leasen, al voor een paar euro per maand!

Wil jij voordelig een elektrische fiets leasen en zorgeloos genieten en fietsen op een topkwaliteit e-bike, met gratis servicebeurten én een verzekering? Binnenkort kan dit al voor een paar euro per maand! Kom alles te weten over de voordelige lease mogelijkheden van QWIC.

Tijdens de leaseperiode geniet je van de beste service voor jouw e-bike. Na de leaseperiode van 36 of 48 maanden heb je de keuze om de fiets over te nemen, het lease traject te beëindigen of om je fiets in te ruilen voor een nieuwe QWIC elektrische fiets.

Een QWIC elektrische fiets leasen kan via je werkgever of via Private Lease.

Foto van het frame van de Performance MD11

Een QWIC leasen via jouw werkgever

Vanaf 1 januari 2020 is het fiscaal aantrekkelijk om een fiets van de zaak te leasen. Je betaalt dan jaarlijks maar 7% bijtelling, en je mag de fiets dan ook privé gebruiken. Door deze regeling rijd je al een QWIC e-bike voor minder dan een tientje per maand! Lees hier meer over de 7% bijtellingsregeling.

Man kijkt op telefoon met Premium MA8

Zakelijk leasen

Ben je een werkgever of wil je als werknemer vanaf 1 januari 2020 voordelig een elektrische QWIC fiets rijden? Bekijk dan onze zakelijke lease-opties en geniet al voor een paar euro per maand van een topkwaliteit e-bike van QWIC.

Zakelijk leasen

Man rijdt op een Performance RD10 Army Green

Private Lease

Ook als particulier kun je binnenkort een QWIC e-bike leasen. Voor een vast bedrag per maand rijd jij een QWIC elektrische fiets, inclusief service, garanties en verzekeringen. Geen gedoe, maar gewoon zorgeloos genieten van jouw e-bike! Na de leaseperiode van 36 of 48 maanden heb je de keuze om de fiets over te nemen, het lease traject te beëindigen óf gewoon in te ruilen voor een nieuwe QWIC elektrische fiets. Laat onderaan de pagina jouw gegevens achter en dan nemen wij snel contact met je op over Private Lease.

Vrouw fiets naar op de Premium MN8

Financial Lease

Wil jij een QWIC kopen, maar wil je deze liever maandelijks afbetalen? Geen probleem! Ook dit is binnenkort mogelijk. Je kan ervoor kiezen om jouw fiets af te betalen in 36 of 48 maanden. Laat onderaan de pagina jouw gegevens achter en dan nemen wij snel contact met je op over Financial Lease.

4 op de 10 Nederlanders hoeft woonplaats niet uit voor werk (CBS).

Ideaal voor hen om met een elektrische fiets naar werk te fietsen!

  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Awards

    al jaren onderscheidend en innovatief

  • Garantie

    standaard 2 jaar op alle e-bikes

Brochure Cover QWIC 2019

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2019

Bekijk de QWIC brochure