Elektrische fiets leasen

Alles over het leasen van een QWIC elektrische fiets

Een QWIC e-bike leasen

Wil jij voordelig een elektrische fiets leasen en zorgeloos genieten en fietsen op een topkwaliteit e-bike, met gratis servicebeurten én een verzekering? Binnenkort kan dit al voor een paar euro per maand! Kom alles te weten over de voordelige lease mogelijkheden van QWIC.

Tijdens de leaseperiode geniet je van de beste service voor jouw e-bike. Na de leaseperiode van 36 of 48 maanden heb je de keuze om de fiets over te nemen, het lease traject te beëindigen of om je fiets in te ruilen voor een nieuwe QWIC elektrische fiets.

Een QWIC elektrische fiets leasen kan via je werkgever of via Private Lease.

Een QWIC leasen via jouw werkgever

Vanaf 1 januari 2020 is het fiscaal aantrekkelijk om een fiets van de zaak te leasen. Je betaalt dan jaarlijks maar 7% bijtelling, en je mag de fiets dan ook privé gebruiken. Door deze regeling rijd je al een QWIC e-bike voor minder dan een tientje per maand! Lees hier meer over de 7% bijtellingsregeling.

Laat onderaan de pagina de gegevens van jouw werkgever achter, zodat wij snel contact kunnen opnemen over de mogelijkheden.

Man rijdt op een Performance RD10 Army Green

Private Lease

Ook als particulier kun je binnenkort een QWIC e-bike leasen. Voor een vast bedrag per maand rijd jij een QWIC elektrische fiets, inclusief service, garanties en verzekeringen. Geen gedoe, maar gewoon zorgeloos genieten van jouw e-bike! Na de leaseperiode van 36 of 48 maanden heb je de keuze om de fiets over te nemen, het lease traject te beëindigen óf gewoon in te ruilen voor een nieuwe QWIC elektrische fiets. Laat onderaan de pagina jouw gegevens achter en dan nemen wij snel contact met je op over jouw Private Lease mogelijkheden.

Financial Lease

Wil jij een QWIC kopen, maar wil je deze liever maandelijks afbetalen? Geen probleem! Ook dit is binnenkort mogelijk. Je kan ervoor kiezen om jouw fiets af te betalen in 24, 36 of 48 maanden. Laat onderaan de pagina jouw gegevens achter en dan nemen wij snel contact met je op over de mogelijkheden.

4 op de 10 Nederlanders hoeft woonplaats niet uit voor werk (CBS).

Ideaal voor hen om met een elektrische fiets naar werk te fietsen!

Man kijkt op telefoon met Premium MA8

Leasemogelijkheden voor werkgever

Ben je een werkgever en wil je jouw werknemers de mogelijkheid bieden om vanaf 1 januari 2020 voor een paar euro per maand een elektrische QWIC fiets te rijden? Laat dan meteen jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier en dan nemen wij binnen een week contact met je op.

Brochure Cover QWIC 2019

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2019

Bekijk de QWIC brochure