Urban R1

✔Accu in frame ✔Achterwielmotor ✔Riemaandrijving ✔Eén versnelling
Met de krachtige achterwielmotor, riemaandrijving en één versnelling hoef je niet meer na te denken over de configuratie van deze e-bike. Je stapt simpelweg op en geniet van alles wat er op je pad komt.

Achterwielmotor

De achterwielmotor geeft de Urban R1 een robuust en krachtig karakter. Met een koppel van 35 Nm behaal je met gemak de topsnelheid van 25 km/h, tevens de maximaal toegestane snelheid voor e-bikes.

Achterwielmotor Lees hier meer

Riemaandrijving

De Urban R1 is uitgerust met riemoverbrenging. De beltdrive van Gates is gemaakt met rekvrije carbon fiber trekkoorden en slijtvast kunststof materiaal, wat de riem duurzaam, weersbestendig en onderhoudsvriendelijk maakt.

Riemaandrijving Lees hier meer

verkeerslicht met fiets

Voordrager

De Urban R1 wordt standaard uitgevoerd met een voordrager. Optioneel kan deze e-bike ook met bagagedrager achter geleverd worden.

Smartphone connected

De Urban R1 beschikt over het nieuwe QWIC console met ingebouwd display. Een klein en compact console dat via een Bluetooth verbinding gekoppeld wordt aan de smartphone. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

Accu

De accu van de Urban R1 is innovatief geïntegreerd in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Urban R1 een luxe uitstraling.

Hydraulische schijfremmen

De Urban R1 is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

Hydraulische schijfremmen Lees hier meer